TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Necip Uysal kimdir? Necip Uysal ne kadar maaş alıyor?

Beşiktaş’lı başarılı futbolcu Necip Uysal’ın hayatı merak konusu oldu ve arama motorlarında sıklıkla aratılıyor. Biz de sizin için kendisine dair merak edilenleri derledik. Peki Necip Uysal kimdir ve ne kadar maaş alıyor? İşte hakkında merak edilen tüm detaylar…

Haber Giriş Tarihi: 07.05.2024 17:10
Haber Güncellenme Tarihi: 07.05.2024 17:10
Kaynak: HABER MERKEZİ
Necip Uysal kimdir? Necip Uysal ne kadar maaş alıyor?

Beşiktaş’ın başarılı ismi Necip Uysal’a dair bilgiler merak ediliyor ve arama motorlarında sık sık aratılıyor. Biz de sizin için kendisi hakkında bilgileri araştırdık. Peki Necip Uysal kimdir ve ne kadar maaş alıyor? Detaylar için haberimize göz atabilirsiniz…

Necip Uysal kimdir?

Necip Uysal, Bakırköy'de belediyede şoför olarak çalışan bir babanın ve ev hanımı bir annenin üçüncü ve son oğlu olarak dünyaya geldi. Futbola 10 yaşında Yıldırım Bosnaspor'da başladı, ve hocaları onu ünlü oyuncu Frank Lampard'a benzetiyordu.

2004 yılında Beşiktaş'ın altyapısına transfer olan Necip Uysal, henüz 16 yaşındayken Beşiktaş A Takımı ile antrenmanlara katılmaya başladı. 2007-08 sezonunun ikinci devresinde Beşiktaş A2 takımında forma giymeye başladı. 2008-09 sezonu başında A takım ile profesyonel sözleşme imzalamasına rağmen, şampiyonluk sezonunda PAF takımında oynamaya devam etti. Beşiktaş Lisesi ve Yeni Levent Lisesi'nde eğitim gördükten sonra Bahçeşehir Üniversitesi'nde büro yönetimi alanında eğitim aldı ve okulun futbol takımında da yer aldı.

necip uysal

1,5 yıl süren A2 kariyerinde 42 maçta 6 gol atan Necip, 2009-10 sezonunda A takıma yükseldi. Sezon başında Fenerbahçe ile oynanan Süper Kupa maçının kadrosuna dahil edildi. Daha sonra ligde iki kez yedek kulübesinde oturduktan sonra 24 Ekim 2009'da Eskişehirspor karşısında son dakikada oyuna dahil oldu. Nihat Kahveci'nin yerine oyuna giren futbolcu, kariyerinin ilk resmi maçına çıkmış oldu. Sezonun ilk yarısında ligde ve UEFA Şampiyonlar Ligi'nde zaman zaman yedek kulübesinde otururken, bir yandan da PAF takımında forma giymeye devam etti. Devre arasında ise Necip Uysal, tamamen A takıma yükseldi. Hatta Mustafa Denizli, federasyonla konuşup Necip'in U-19 kadrosundan affını istedi ve özel olarak devre arası kampına çağırdı. Uysal, sezonun ikinci yarısında forma şansı bulmaya başladı. 10 Mart 2010'da İstanbul Büyükşehir Belediyespor karşısında ilk kez ilk 11'de sahaya çıktı. Beşiktaş için başarısız geçen bu sezonun son maçı olan Bursaspor maçında ilk asistini yaptı.

necip uysal 2

Necip Uysal, kendisini 4 yıl daha Beşiktaş'lı yapan sözleşmeyi 21 Haziran 2010'da imzaladı. Denizli'nin yerine gelen Bernd Schuster, Necip'i rotasyonuna dahil etti. 15 Temmuz 2010'da Vikingur Göta karşısında 7 dakika forma şansı buldu ve ilk Avrupa maçına çıktı. Bucaspor ile oynanan sezonun ilk maçında da ilk 11'de sahaya çıkıp 90 dakika forma giydi. Beşiktaş'ta ilk resmi golünü 26 Ağustos 2010'da HJK Helsinki'ye karşı attı. İlk Süper Lig golünü ise 30 Ekim 2010'da BJK İnönü Stadyumu'nda Sivasspor'u 2-1 yendikleri maçta kaydetti. Kupa ve Avrupa maçları dahil 41 maçta forma giyen futbolcu, takımın en çok forma giyen 4. ismiydi. Ancak sert oyunuyla da dikkat çekip sezon içinde 2 kırmızı kart gördü. Ayrıca 20 Şubat 2011'deki Fenerbahçe derbisinde kendi kalesine bir gol attı. Ligde başarılı bir sezon geçirmeyen takım, sezon sonunda Türkiye Kupası'nı kazandı. Beşiktaş'ın penaltılarla kazandığı Türkiye Kupası finalinde Necip Uysal, 120 dakika forma giydi.

necip uysal 3

Necip Uysal ne kadar maaş alıyor?

Necip Uysal’ın maaşı 4 milyon TL olarak bilinmekte.

Kaynak: HABER MERKEZİ

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.