TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

NBA tutkunları bu maçı bekliyor: LA Clippers-Denver – Charlotte Hornets maçı ne zaman, hangi kanalda ve saat kaçta oynanacak?

LA Clippers-Denver – Charlotte Hornets maçının başlamasına saatler kaldı. Türkiye saatiyle bu maçın başlama saati ve hangi kanalda yayınlanacağı, basketbol tutkunları arasında büyük merak konusu haline geldi. NBA'in önemli maçlarından biri olan LA Clippers-Denver – Charlotte Hornets karşılaşması ne zaman oynanacak? İşte detaylar…

Haber Giriş Tarihi: 04.04.2024 16:28
Haber Güncellenme Tarihi: 04.04.2024 16:30
Kaynak: HABER MERKEZİ
NBA tutkunları bu maçı bekliyor: LA Clippers-Denver – Charlotte Hornets maçı ne zaman, hangi kanalda ve saat kaçta oynanacak?

Basketbolseverler, heyecanla beklenen LA Clippers-Denver – Charlotte Hornets maçı için gün sayıyor. Bu karşılaşma, her yaş grubundan basketbol tutkununun ilgi odağı haline gelmiş durumda. Maçın ne zaman ve hangi kanalda yayınlanacağı ise merak konusu oluyor. Ayrıca, LA Clippers-Denver – Charlotte Hornets maçında sahaya çıkacak oyuncular da diğer detaylar kadar büyük bir merak konusu. Peki, LA Clippers-Denver – Charlotte Hornets maçı ne zaman ve hangi kanalda izlenebilecek? Tüm detaylar için haberimizi sizler için derledik.

LA CLİPPERS-DENVER – CHARLOTTE HORNETS MAÇI NE ZAMAN?

NBA tutukları alarmlarını kurdu bu maçı bekliyor. Her yaştan basketbol taraftarının heyecanla beklediği LA Clippers-Denver – Charlotte Hornets maçı, 5 Nisan’da saat 05.00’de başlayacak.

LA CLİPPERS-DENVER – CHARLOTTE HORNETS MAÇI HANGİ KANALDA?

LA Clippers-Denver – Charlotte Hornets maçı canlı izlemek isteyen sporseverler, müsabakanın yayın saati ve yayıncı bilgileri ile yayının şifresiz olup olmadığını merak ediyor. LA Clippers-Denver – Charlotte Hornets, NBA maçı, S Sport Plus, S Sport, kanallarından yayınlanacak.

Kaynak: HABER MERKEZİ

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.