TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Müge Anlı'nın kızı Lidya Akdağ kaç yaşında ve nerede okuyor?

Müge Anlı'nın kızı Lidya Akdağ, katıldığı bir yarışma programı sonrası pek çok kişi tarafından merak konusu oldu. Biz de sizin için Lidya Akdağ'ı araştırdık...

Haber Giriş Tarihi: 06.09.2023 08:03
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: HABER MERKEZİ
Müge Anlı'nın kızı Lidya Akdağ kaç yaşında ve nerede okuyor?

Geçtiğimiz yıl evlenen Müge Anlı'nın eşi Şinasi Yüzbaşıoğlu merak konusu olmuştu. Ünlü sunucu ve gazeteci Müge Anlı'nın bu kez de kızı Lidya merak konusu oldu. Lidya’nın Ramazan ayında bir yarışma programına katıldığı ortaya çıktıktan sonra kendisine dair bilgiler merak konusu oldu. Peki kimdir Lidya Akdağ? İşte haberimizin detayları…

Geçtiğimiz yıl evlenen Müge Anlı’nın eşi Şinasi Yüzbaşıoğlu’na dair bilgiler merak konusu olmuş ve pek çok kişi tarafından araştırılmıştı. Müge Anlı’nın eşinden sonra özel hayatına dair en çok merak edilen konulardan biri de Burhan Akdağ’dan olan kızı Lidya Akdağ. Lidya Akdağ’ın Ramazan ayında katıldığı ortaya çıkan ve Asuman Krause’nin sunduğu Aileler yarışıyor programından sonra kendisine dair bilgiler merak konusu oldu.

Müge Anlı’nın eşi Şinasi Yüzbaşıoğlu ve kızı Lidya Akdağ kimdir? İşte detaylar…

Şinasi Yüzbaşıoğlu kimdir?

Şinasi Yüzbaşıoğlu, 10 Nisan 1963 tarihinde Adana’da doğdu. Şinasi Yüzbaşıoğlu, liseden sonra polis oldu ve bir dönem Erzurum Emniyet Müdürlüğü'nde ve daha sonra da Adana Emniyet Müdürlüğü'nde görev aldı. Ardından 2021 yılında İstanbul Asayiş Şube Müdürlüğü'ne atanmıştır. Şinasi Yüzbaşıoğlu, 4. sınıf emniyet müdürü olan Yüzbaşıoğlu, geçen yıl Müge Anlı ile evlendi.

Müge Anlı’nın kızı Lidya Akdağ kimdir? İşte tüm detaylar…

Ramazan ayında katıldığı ve Asuman Krause'nin sunduğu Aileler Yarışıyor programında ortaya çıkan Lidya, Koç Üniversitesi'nde okuyor.

Müge Anlı’nın 1993 yılında evlendiği Burhan Akdağ’dan olan kızları Lidya 2002 yılında doğdu. Müge Anlı'nın kızı Lidya 21 yaşındadır.

Müge Anlı ve Burhan Akdağ, kızları Lidya 6 yaşındayken boşandı. Fakat daha sonra kızları Lidya için sık sık bir araya gelen çift, bir kez daha nikah masasına otursa da ilerleyen zamanda tekrar boşandı.

BU HABER DE İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR: Müge Anlı ile Tatlı Sert programı yeni yayın dönemine merhaba dedi!

Kaynak: HABER MERKEZİ

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.