Müge Anlı programına taşıdı: Mehmet Ali Özdemir cinayetinde kan donduran detaylar...

Müge Anlı, Hatay'da kaybolan Mehmet Ali Özdemir'in hikayesini programa taşıdı. Mehmet Ali Özdemir, 25 Aralık'ta kayboldu ve 21 gün sonra cansız bedenine ulaşıldı. Araştırmalar sonucunda Özdemir'in cinayete kurban gittiği belirlendi. Dahası, katillerin cesedi yabani hayvanlara yem olması için yanına havuç ve elma bıraktıkları ortaya çıktı. Soruşturma devam ederken, son dakika bir gelişme yaşandı. Müge Anlı, dikkat çeken şüpheli davranışlarıyla bilinen Mehmet Ali Özdemir'in eşi Meryem hakkında önemli detayları açıkladı…

Haber Giriş Tarihi: 06.06.2024 10:49
Haber Güncellenme Tarihi: 06.06.2024 10:49
Kaynak: HABER MERKEZİ
Müge Anlı programına taşıdı: Mehmet Ali Özdemir cinayetinde kan donduran detaylar...

Türkiye, Müge Anlı'nın programında yer alan Mehmet Ali Özdemir cinayetiyle sarsıldı. Hatay'ın Antakya ilçesinde yaşayan Mehmet Ali Özdemir, 25 Aralık'ta kaybolmuştu. Ailesi, aracını kapısı açık ve kanlar içinde bulunan Mehmet Ali Özdemir'in bulunması için Müge Anlı'nın Tatlı Sert programına başvurdu. Programda çelişkili açıklamalarda bulunan Meryem Özdemir, eşinin bulunması için kamuoyuna çağrıda bulunmuştu.

25 yaşındaki genç kadın, kocasının olay günü ne yaptığını bilmediğini ve "Nereye gidiyorsun?" diye sormadan ayrıldığını belirtti. Mehmet Ali Özdemir'in, kardeşiyle arasının bozuk olduğu ve eşi Meryem Özdemir'e esaret hayatı yaşattığına dair iddialar ortaya atılmıştı.

Araştırmalar sonucunda, Mehmet Ali Özdemir'in cansız bedenine aracının bulunduğu yerden 750 metre uzaklıkta ulaşıldı.

müge anlı

Müge Anlı, canlı yayında son gelişmeleri şu şekilde açıkladı: "Aracı 4 gün sonra bulunan Mehmet Ali Özdemir, arabasının 750 metre uzağındaki bir çalılığın dibinde hayatını kaybetmiş olarak bulundu. Allah rahmet eylesin. Önemli bir detay ise, ateşli silah yaralanması sonucu öldürüldüğü tespit edildi. Özdemir'i öldüren kişi ya da kişiler, planlı bir hareketle hareket etmiş olabilirler. Ayrıca, veda mektubu yazıldığına dair belirtiler var. Bu veda mektubu da arabada bulunan Tevrat'ın içine yerleştirilmiş."

Cinayetin en ürkütücü detayı, cesedin yanına havuç ve elma bırakılmasıydı. Müge Anlı, "Ben birçok vahşi cinayet gördüm, ancak bu kadarı bile beni şaşırttı. İçimi kötü etti." dedi.

Bunu planlamak bile çok korkunç. Bu işin sonucunu çok merak ediyorum. Elma ve havucu oraya koymak... Gerçekten çok vahşi, çok acımasız... Nasıl böyle bir şey yapabilirsiniz? Bu tür insanlar insan gibi dolaşıyorlar ama hayvanlardan daha aşağıdalar." şeklinde açıklama yapmıştı.

müge anlı 2

EŞİ MERYEM HAKKINDA ŞOKE EDEN GELİŞME

Mehmet Ali Özdemir toprağa verilirken yürütülen soruşturmada son dakika bir gelişme yaşandı. Bugünkü programda detayları paylaşan Müge Anlı, olayın başından beri şüpheli tavırları ve çelişkili ifadeler kullanan Mehmet Ali Özdemir'in eşi Meryem ve ailesinin gözaltına alındığını duyurdu.

Müge Anlı, Meryem Özdemir'in anne ve babası, 2 erkek kardeşi, amcası ve 2 amca oğlunun gözaltına alındığını açıkladı. 8 kişinin sorgusunun devam ettiğini aktardı.

Kaynak: HABER MERKEZİ

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.