TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Müge Anlı Nuran Şahin ve Gökmen Fetullah Kaya olayına odaklandı: Canlı yayında şok gelişme!

Türkiye, Müge Anlı'nın gündeme getirdiği Nuran Şahin ve sevgilisi Gökmen Fetullah Kaya olayına odaklandı. Antalya'da iki gün arayla kaybolan çiftin cinayete kurban gittiği iddia edildi. Şüpheliler arasında Nuran Şahin'in eşi Mustafa Şahin ve daha önce ilişki yaşadığı Durmuş Ali Çelik bulunuyordu. Yayına bağlanan bir çobanın açıklamaları stüdyoda gerilimi artırdı! İşte detaylar…

Haber Giriş Tarihi: 08.05.2024 09:55
Haber Güncellenme Tarihi: 08.05.2024 09:55
Kaynak: HABER MERKEZİ
Müge Anlı Nuran Şahin ve Gökmen Fetullah Kaya olayına odaklandı: Canlı yayında şok gelişme!

Antalya'da yaşayan 52 yaşındaki Nuran Şahin, yaklaşık 3 hafta önce hastaneye gitmek için evden ayrıldı ve o zamandan beri kendisinden haber alınamadı. Nuran Şahin'in kaybolmasının ardından, yasak ilişki yaşadığı iddia edilen Gökmen Fetullah Kaya'nın da ortadan kaybolması, şüpheleri artırdı. Annesini bulmak için Müge Anlı'dan yardım isteyen Sinem Şahin'in anlattıkları tüm Türkiye'yi şoke etti. Detaylar haberimizde...

müge anlı

KARIMA GÜVENİYORUM, BİR SORUNUMUZ YOKTU

Müge Anlı'nın konuyu derinlemesine incelemesi sonucunda ortaya çıkan araştırmalara göre, Nuran Şahin'in bir otelde Gökmen Fetullah Kaya ve Durmuş Ali Çelik ile kaydının bulunduğu ortaya çıktı. Ancak, Nuran Şahin'in eşi Mustafa Şahin, eşi hakkındaki iddiaları yalanladı.

Mustafa Şahin'in karısının kaybolduğu günü hatırlamadığını ifade edip, "Karıma güveniyorum, bir sorunumuz yoktu" şeklinde konuşması, şüpheli tavırlar olarak yorumlandı. Yayına bağlanan bir izleyici ise Durmuş Ali Çelik ve Mustafa Şahin'in iş birliği yaparak, Nuran Şahin ve Fetullah Kaya'yı uçurumdan attıklarını iddia etti.

müge anlı 2

SORU İŞARETLERİ ARTIYOR

Antalya'da 2 gün arayla kaybolan 2 komşunun uçurumdan atılarak öldürüldüğü iddiası güçlenirken, Nuran Şahin ile Durmuş Ali Çelik'in Gökmen Fetullah Kaya aracılığıyla tanıştırıldığı ortaya çıktı. Antalya'nın Çeçek ve Sazak mevkileri, çok geniş ve engebeli olması nedeniyle arama ve kurtarma köpeği eşliğinde inceleniyor.

Gökmen Şahin'in, Nuran Şahin'in kaybolduğu gün Çeçek ve Sazak mevkilerindeki engebeli arazilerde görüldüğü ortaya çıkması, kafalarda soru işaretleri oluşturdu.

Kaynak: HABER MERKEZİ

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.