TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Müge Anlı Nuran Şahin olayı ne? İki komşunun sır kaybı: Kıskançlık cinayeti mi? Müge Anlı'nın ortaya çıkardığı otel kaydı şaşırttı!

Antalya'da yaşayan Nuran Şahin, 17 Nisan'da evinden hastaneye gitmek üzere ayrıldıktan sonra geri dönmedi. Annesinin kaybolmasından sonra 2 gün geçtikten sonra, komşuları Fetullah Kaya'nın da ortadan kaybolduğunu belirten Sinem Şahin, Müge Anlı'nın kapısını çaldı. Peki, Müge Anlı Nuran Şahin olayı ne? Bu kayboluşun ardındaki sır perdesi çözülecek mi? İşte Müge Anlı'nın ortaya çıkardığı otel kaydı ve daha fazlası haberimizde…

Haber Giriş Tarihi: 02.05.2024 14:50
Haber Güncellenme Tarihi: 02.05.2024 14:50
Kaynak: HABER MERKEZİ
Müge Anlı Nuran Şahin olayı ne? İki komşunun sır kaybı: Kıskançlık cinayeti mi? Müge Anlı'nın ortaya çıkardığı otel kaydı şaşırttı!

Antalya'da yaşayan Nuran Şahin, 17 Nisan'da hastaneye gitmek üzere evinden çıktı ve geri dönmedi. Annesinin kaybolmasından sonra 2 gün geçtikten sonra, komşuları Fetullah Kaya'nın da ortadan kaybolduğunu belirten kızı Sinem Şahin, Müge Anlı'nın programına başvurdu. Müge Anlı programında , taraflar birbirlerini çeşitli suçlamalarla karşı karşıya getirdiler. İzleyicilerin telefonla bağlanmasıyla, Mustafa Şahin'in karısı Nuran Şahin ve Fetullah Kaya'yı öldürüp uçurumdan attığını iddia ettiler. Otel kayıtlarında ortaya çıkan detay ise neydi? Peki, Müge Anlı Nuran Şahin olayı ne? Bu kayboluşun ardındaki sır perdesi çözülecek mi? Programda tartışılan diğer iddialar da merak konusu. Detaylar haberimizin devamında...

Müge Anlı Nuran Şahin olayı

Nuran Şahin'in kızı Sinem Şahin, yaklaşık 15 gündür annesinden haber alamıyordu. Endişe içinde olan Sinem, annesinin bulunması için Müge Anlı'dan yardım talep etti.

52 yaşındaki Nuran Şahin, Antalya'nın Gazipaşa ilçesinde yaşıyordu. 17 Nisan Çarşamba günü hastaneye gitmek üzere evinden ayrıldı ancak bir daha geri dönmedi.

Nuran Şahin'in kızı Sinem Şahin, annesinin bilinçli ve akıllı bir kadın olduğunu belirtti ve onun anlamsız bir şekilde kaybolmasının bir sebebe dayandığını iddia etti.

Annesinin kaybolmasından 2 gün sonra komşuları Fetullah Kaya'nın da ortadan kaybolduğunu belirten Sinem Şahin, Fetullah Kaya'nın kaybolmasının ardından ailesinin endişe duymadığını ifade etti.

Müge Anlı otel kayıtlarını ortaya çıkardı

Nuran Şahin ve Fetullah Kaya'nın çocukları, Müge Anlı'nın programında karşı karşıya geldi ve birbirlerini çeşitli iddialarla suçladılar.

Müge Anlı, Nuran Şahin'in kaybolduğu gün 2 ayrı erkekle otel kaydı olduğunu açıkladı. Ayrıca, motosikletiyle kaybolan Fetullah Kaya'nın kaybının da şüpheli olduğunu belirtti.

Müge Anlı, Nuran Şahin'in Dursun Ali Çelik adlı biriyle daha buluştuğunu ve Nuran Şahin'in arkadaşı Zeynep'in bildiklerini tam anlatmadığını düşündüğünü ifade etti.

Eşinin kaybolduğu gün nerede olduğu belirsiz olan Mustafa Şahin, o günle ilgili bir şey hatırlamadığını ifade etti.

Gizli tanık farklı iddialar ortaya attı

Geçmişte kocasıyla kaybolan Nuran Şahin'in ilişkisi olduğunu iddia eden bir izleyici, "Benim kocamla Nuran arasında bir şeyler vardı. Mustafa Şahin'in de içinde olduğu bir ortamda yüzleşme yaşandı" şeklinde konuştu.

Mustafa Şahin'in bu ilişkiyi bildiğini söyleyen gizli tanık, kocasından boşanmayı düşündüğünü ancak sonradan Nuran Şahin'in eşinin iş arkadaşlarıyla da ilişkisi olduğunu duyduğunu ifade etti.

Olayın altında görünenin dışında farklı şeyler olduğunu vurgulayan Müge Anlı, Sinem Şahin'e annesinin kaybolduğu gün babasının nerede olduğunu sordu.

Önce Nuran sonra komşusu öldürüldü… Müge Anlı’da şok iddia

Yayına bağlanan başka bir izleyicinin söyledikleri ise herkesi şoke etti.

İddialarda adı geçen Dursun Ali Çelik ile Mustafa Şahin'in iş birliği yapıp önce Nuran Şahin'i öldürdükleri iddiasını duyduğunu söyleyen bir izleyici, "Nuran'ı ve Fetullah'ı öldürüp uçurumdan attığı konuşuluyor" dedi.

Nuran Şahin'in Çeçek Mevkiinde uçuruma atıldığını iddia eden izleyici, Mustafa Şahin'in Durmuş Ali adında birisiyle işbirliği yaptığını belirtti. Ayrıca, Nuran Şahin'in yıllar önce başka bir adamı dolandırdığını ifade eden izleyici, "Nuran'lar önceden çok fakirdi, bir anda zengin oldular" dedi. Nuran Şahin'in dolandırdığı iddia edilen kişinin kızı canlı yayına bağlanarak iddiaları doğruladı.

Kaynak: HABER MERKEZİ

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.