TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Müge Anlı’daki skandalda Aile Bakanlığı devreye girmişti: 8 yaşındaki Melodi için karar verildi!

Umut Yetkin'in Müge Anlı'nın programına konuk olup paylaştığı yürek sızlatan hikayesi, Türkiye'nin her köşesindeki izleyicileri derinden etkiledi. Yetkin, kaçırılan eşi Tuğçe ve 19 yaşındaki oğlu Mustafa tarafından alıkonulan 8 yaşındaki kızı Melodi'yi kurtarmak için çaresizce mücadele etti. Bu trajik durum, birçok kişinin gözyaşlarına boğulmasına sebep oldu. Küçük kız, nihayet devlet himayesine alındı ve bu dramatik hikaye ülke gündemine oturdu. Programda Tuğçe'nin babasının da katılımıyla yaşananlar daha da karmaşık bir hal aldı.

Haber Giriş Tarihi: 24.04.2024 17:06
Haber Güncellenme Tarihi: 24.04.2024 17:06
Kaynak: HABER MERKEZİ
Müge Anlı’daki skandalda Aile Bakanlığı devreye girmişti: 8 yaşındaki Melodi için karar verildi!

"Müge Anlı ile Tatlı Sert" programında ele alınan konu, sadece televizyonda değil, sosyal medyada da geniş yankı uyandırdı. Umut Yetik'in programda dile getirdiği iddialar, 19 yaşındaki oğluyla 29 yaşındaki eşi Tuğçe Akpençe'nin yasak bir ilişki yaşadığı ve küçük kızları Melodi ile birlikte kaçtığıydı. Canlı yayındaki yüzleşme sonrasında, 8 yaşındaki çocukları devlet korumasına alındı. 24 Nisan tarihli bölümde ise gerçekler gün yüzüne çıktı ve küçük kızın ekipler tarafından alındığı anlar, Müge Anlı'nın duygusal anlar yaşamasına neden oldu. İşte detaylar...

8 YAŞINDAKİ MELODİ DEVLET HİMAYESİNE ALINDI

Müge Anlı'nın sunumuyla ekranlara gelen Tatlı Sert programında beklenmedik bir olay yaşandı. 29 yaşındaki bir kadın, 19 yaşındaki üvey oğluyla kaçtığını canlı yayında itiraf etti. Umut Bey ve annesi Nagihan Hanım, programın konukları arasındaydı. Umut Bey, eşinin 19 yaşındaki üvey oğluyla evden kaçtığını açıkladı. Yetik, ilk evliliğinden olan oğlu Mustafa ile birlikte kaçtığı ve yanlarında 8 yaşındaki kızları Melodi Naz'ı götürdüğünü ifade etti. Evlendiğinde oğlunun 9 yaşında olduğunu belirten Yetik, tek derdinin 8 yaşındaki kızının velayetini almak olduğunu dile getirmişi. Sosyal Hizmetler Müge Anlı yayınını ihbar kabul etti. Ekiplerin devreye girmesiyle küçük kız devlet himayesine alındı. O anları Müge Anlı göz yaşları içinde izledi.

MÜGE ANLI’DA GERÇEKLER GÜN YÜZÜNE ÇIKTI: ÜVEY OĞLUYLA KAÇAN KADIN KOCASINA İFTİRA ATTIĞINI KABUL ETTİ

Anne Tuğçe Hanım, ekrana bağlanarak Umut Bey'e iftira attığını açıkça itiraf etti. "Benim gözüme uyku girmedi. Eğer çocuğumun alınacağını bilseydim, bunların hiçbirini yapmazdım. Babasının ona zarar vermeyeceğini biliyorum" diyerek duygusal bir açıklama yaptı.

Müge Anlı, sert bir soruyla Tuğçe'ye neden böyle bir şey yaptığını sorduğunda, Tuğçe "Cahiliyet döneminde evlendim" diye yanıt verdi.

Tuğçe'nin babası Selahattin Bey, kızını aklamaya çalışırken, "Tuğçeciğim anlatsana, beni 3 kere ziyarete geldin. Üçünde de yanında Mustafa vardı" ifadelerini kullandı.

Bu sözlere sinirlenen Umut Bey ise, "Biliyordun, göz yumdun şeklinde bir şey mi ima ediyorsun? Beraber Paris'e gideceğiz deseler gönderirdim. O benim oğlumdu" şeklinde sert bir cevap verdi.

Müge Anlı, duygusal bir sitemle, "Allah herkesi iyi insanlarla karşılaştırsın. Onu kucaklamak isteyen bir sürü aile ferdi varken, o yurda gitti. Bu küçük kızın yurtta kalması bana çok dokundu. Tüm bunlara ne gerek vardı?" şeklinde konuştu.

Kaynak: HABER MERKEZİ

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.