TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Müge Anlı'da günlerce konuşulmuştu: Bedriye Kılıç cinayetinde çarpıcı gelişme!

Konya'nın Akşehir ilçesinde, 6 Temmuz 2023 tarihinde kaybolan evli ve üç çocuk annesi 35 yaşındaki Bedriye Kılıç'tan günlerdir haber alınamıyordu. Genc kadının kayboluşuyla ilgili şüphelerin odak noktasındaki isim ise eşi Tayfur Kılıç'tı. Müge Anlı'nın programında gündeme taşınan olay, kan donduran detaylarıyla izleyenleri şaşırttı. Gözaltına alınan Tayfur Kılıç, eşini öldürdüğünü ve cesedini uçurumdan attığını itiraf etti. Türkiye'nin günlerce konuştuğu bu olayda, yeni ve çarpıcı gelişmeler yaşanmaya devam ediyor. İşte detaylar...

Haber Giriş Tarihi: 09.05.2024 10:50
Haber Güncellenme Tarihi: 09.05.2024 10:50
Kaynak: HABER MERKEZİ
Müge Anlı'da günlerce konuşulmuştu: Bedriye Kılıç cinayetinde çarpıcı gelişme!

Gelişen ve çarpıcı yeni detaylarla dolu Akşehir'de kaybolan Bedriye Kılıç davası, Türkiye'nin gündemini sarsmaya devam ediyor! Evli ve üç çocuk annesi 35 yaşındaki Bedriye Kılıç'ın kayboluşuyla başlayan gizemli serüvende, gözler olayın kilit ismi Tayfur Kılıç'a çevrilmişti. Müge Anlı'nın programında ortaya dökülen şok edici detaylar, izleyenleri derinden etkilemişti. Gözaltına alınan Tayfur Kılıç'ın itirafıysa adeta dengeleri alt üst etti. Eşini öldürdüğünü ve cesedini uçurumdan attığını söyleyen Kılıç'ın bu açıklamaları, davaya yeni bir boyut kazandırdı. İşte yaşanan olaylarla ilgili detaylar...

Akşehir'de yaşayan Tayfur Kılıç, geçtiğimiz yıl 6 Temmuz'da, mevsimlik işçi olarak çalışan eşi Bedriye Kılıç'ın bir gün işe gittiğini ve geri dönmediğini belirterek polise kayıp başvurusunda bulundu.

Polisin yaptığı araştırmalarda Bedriye Kılıç'a dair herhangi bir iz bulunamadı. Bunun üzerine, Bedriye Kılıç'ın ailesi Müge Anlı ile Tatlı Sert programına başvurdu. Tayfur ve Bedriye Kılıç'ın ailesi, canlı yayında 3 hafta boyunca karşılaştı.

Ancak, eşinin kaybolmasından sonra pavyona gidip eğlendiği ortaya çıkan Tayfur Kılıç'ın, kızına "Annen, kamyoncuya kaçtı" dediği de öne sürüldü. Tayfur Kılıç ise iddiaları reddetti.

Ancak, canlı yayındaki çelişkili ifadeleri ve şüpheli tavırları dikkat çekti ve 28 Ekim'de program sonrası memleketine dönerken Konya Cinayet Büro Amirliği ekipleri tarafından gözaltına alındı. Sorgusunda cinayeti itiraf eden Tayfur Kılıç, eşini boğarak öldürdüğünü ve cesedini uçurumdan attığını anlattı.

Emniyet tarafından yapılan soruşturmada, "Eşimin telefonuna sürekli mesajlar geliyordu. Kıskançlık nedeniyle kavga ettik. Evde eşimi boğarak öldürdüm. Sonra cesedini otomobile taşıyıp, Akşehir-Isparta kara yolu üzerinde dağlık bir alandaki uçuruma attım" ifadelerini kullandı.

Tayfur Kılıç, soruşturmadaki yer keşfi sırasında savcı ve polislere, eşinin cesedini attığı alanı gösterdi. Ancak, güvenlik güçleri ve AFAD ekipleriyle yapılan aramalarda, Kılıç'ın cesedine ulaşılamadı.

Soruşturma kapsamında, Tayfur Kılıç'ın babası Adem Kılıç da 1 Aralık'ta gözaltına alındı. Adem Kılıç, işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi ve çıkarıldığı mahkemede cinayete yardım ettiği gerekçesiyle tutuklandı.

Bedriye Kılıç'ın babası Oktay Er'in mahkemeye sunduğu dilekçe üzerine, Engili Kempes Mevkisi'nde eğitimli kadavra köpeği eşliğinde polis ve jandarma tarafından yeni bir arama yapıldı. Ancak yapılan çalışma sonucunda Bedriye Kılıç'a ait herhangi bir bulgu bulunamadı.

Gözyaşlarına hakim olamayan anne Sona Er, "Yardım etsinler bize, elimizden tutsunlar. Kanı yerde kalmasın. Ne olur yardım etsinler bize, başka bir şey istemiyorum. Aylardır ne çektiğimizi bir Allah biliyor, bir de ben biliyorum" dedi.

Baba Oktay Er de kızının cesedinin Engili Kempes Mevkisi'nde olabileceği şüphesi üzerine arama çalışması için mahkemeye başvurduğunu belirterek, "Emniyet güçlerimiz ve jandarma, kadavra köpekleriyle geniş bir alanda arama yaptı. Hiçbir şey bulamadık. Şüphelendiğim yer olarak burası vardı. Buradan da umudumuz kesildi. Ben şimdi Adalet Bakanı ve İçişleri Bakanına güveniyorum. Bakanlardan benim bu çocuğumun ölüsünü ya da dirisinin bulunmasını istiyoruz. Eşimin haline bakın, perişanız. Hepimiz bittik. Sabrımız da bitti. Şimdiye kadar konuşturulup, benim kızımın nerede olduğu söyletilirdi. Eğer ceset bulunamazsa Tayfur Kılıç'ın cezaevinden çıkacağı söyleniliyor. Benim kızımın kanı yerde kalmasın. Bu işte anasının ve babasının da eli var. Çünkü bu iş bir kişilik iş değil. Buraya 300-400 kamyon toprak hafriyatı döküldü. Belki gömmüşlerdir, üstüne toprak da atıldı diye şüphelendiğim için arama yaptırdım. Emniyet güçleri de geldi, aradı kadavra köpekleriyle hiçbir şey bulamadık. Boynu bükük kaldık ve yine köyümüze dönüyoruz" şeklinde konuştu.

Kaynak: HABER MERKEZİ

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.