TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Müge Anlı’da annesini arayan Metin Akpınar’ın kızı Duygu Nebioğlu’ndan sert sözler!

Metin Akpınar'ın evlilik dışı ilişkisinden doğan kızı Duygu Nebioğlu, Müge Anlı programında annesini bulmaya devam ediyor. Kardeşleriyle birlikte eleştirilere maruz kalan Nebioğlu Müge Anlı’da sert tepkiler gösterdi. İşte detaylar…

Haber Giriş Tarihi: 19.04.2024 13:07
Haber Güncellenme Tarihi: 19.04.2024 14:30
Kaynak: HABER MERKEZİ
Müge Anlı’da annesini arayan Metin Akpınar’ın kızı Duygu Nebioğlu’ndan sert sözler!

Duygu Nebioğlu, Metin Akpınar'ın evlilik dışı ilişkisinden olan ikiz kızlarından biri ve annesi Suphiye Orancı'yı bulma çabalarıyla Müge Anlı programına katıldı. Müge Anlı, Suphiye Orancı'yı bulmayı başardı, ancak Türkiye'nin merak ettiği anne, "Çocuklarımın kimseyi ilgilendirmediğini" belirterek ve görüntü vermek istemeyerek dikkat çekti. Suphiye Orancı ile ilgili yeni iddialar, izleyicileri şaşkına çevirdi ve Erol Simavi'nin adı geçince Müge Anlı ne diyeceğini bilemedi. Duygu Nebioğlu ise olanlara isyan etti. İşte Müge Anlı'da annesini arayan Duygu Nebioğlu’ndan sert sözler!

82 yaşındaki oyuncu Metin Akpınar'ın, Suphiye Orancı ile ilişkisinden olan 2 kızıyla ilgili haberler günlerce gündemi meşgul etti.

Duygu ve Sevgi adlı ikiz kardeşlerin aynı aileye evlatlık verildiği ortaya çıkmıştı. Yıllar sonra yapılan DNA testiyle babalarının Metin Akpınar olduğu kesinleşen Duygu Nebioğlu, bu kez annesi Suphiye Orancı'yı bulmak için çaba harcıyor.

Nebioğlu, günlerdir canlı yayınlara katılarak Müge Anlı'nın programında annesini bulma çabalarını sürdürüyor.

6 tane çocuğu olduğunu iddia etti

Metin Akpınar'ın kızı Nebioğlu, programda Uğur Dündar'dan da çocuğu olduğu iddia edilen annesi Suphiye Orancı'nın toplamda 6 çocuğu olduğunu ifade etti. Nebioğlu, "İkisi Almanya'daki evliliğinden. Dört kardeşim de benimle aynı kaderi yaşadı." şeklinde konuşmuştu.

Duygu Nebioğlu isyan etti!

Canlı yayında isyanını sürdüren Nebioğlu, "Anne, lütfen anlat. Ben, çocuk sevmeyen bir adamın (Metin Akpınar) kızı olduğumu öğrendim. Annemle bunları konuştuk. Diğer kardeşlerimin babası da ünlü. En büyük ablamın babası hakkında annem hiç konuşmadı, olayı aile sırrı gibi bir şey. Büyük ablamın babasıyla ilgili hiçbir bilgiye sahip değilim.

Ben anneme, 'Babalarımız kim?' diye sordum. Ancak annem babalarımızın kim olduğunu söylemiyor. Furaye ablamı 19 yaşında doğurmuş, çok aşıkmış. Furaye'nin babası ile annesi arasında bir anlaşmazlık varmış, ama annem hiçbir detay vermiyor.

Anneannemin kumarbaz bir hayatı olduğu için annemle ilk aşkının evlenmesine izin verilmemiş. Anneannem kumarbazmış, kardeşleri de annemi korumamış. Detayları vermeden böyle hikayeler anlattılar.

İkinci ablam Dilara için de babasını 'Uğur Dündar' diye tanıttılar. Ancak biz, benzetmeler olmadan yola çıkamıyoruz. Eğer ona bakarsanız, Behzat ve Süheyl Uygur'a da benziyorum.

Başka bir adamdan anneannemin çocuğu olmuş, o da aldatıyormuş dedemi. Anneannemin evlilik dışı ikiz kızları oluyor, onlar da sevgilisinden. Teyzem babasının kim olduğunu biliyor ama bana söylemiyor.

Suphiye Orancı'nın arkadaşı olduğunu iddia ettiği kadın Müge Anlı'da anlattı

Zeynep Hanım, Suphiye Orancı'nın arkadaşı olduğunu iddia ederek canlı yayına katıldı ve bildiklerini paylaştı:

88 yılında annesi cezaevine girmişti ve o dönemde 4 çocuğu vardı. Suphiye, annesinin cezaevine girmesinden dolayı çok yakınıyordu. Benim için oldukça yardımcı oldu ve ikizlerin Metin Akpınar'dan olduğunu söylemişti. Etiler'de sık sık gördüğüm biri olurdu. Bir mekanda ünlü bir Yeşilçam oyuncusunun düzenlediği doğum günü partisine katılmıştı. Suphiye, annesi yüzünden ünlü isimlerle ilişkisi olduğunu ve hapse girdiğini anlatmıştı. Bu konuda hırsızlık suçlamasıyla ceza aldığını düşünüyorum. Dilara G.'nin babası aslında Uğur Dündar değil, bir şarkıcıydı. Suphiye genellikle ünlülerle takılırdı ve normal insanlarla ilişkisi pek olmazdı. Suphiye'nin yasaklı madde kullanmak için birlikte olduğu kişinin parasını çaldığına dair bilgilerim var. Bu kişi, onunla birlikte olduğu Yeşilçam oyuncusuydu ve Suphiye'nin bu yola düşmesine sebep oldu. Suphiye'nin hayatı oldukça ilginçti. Birçok futbolcuyla ilişkisi olduğu söyleniyordu ve kimse onu zorlamıyordu, her şeyi kendi isteğiyle yapıyordu.''

Kaynak: HABER MERKEZİ

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.