TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Miha Zajc kimdir? Miha Zajc ne kadar maaş alıyor?

Fenerbahçeli başarılı futbolcu Miha Zajc’ın hayatı merak konusu oldu. Futbolseverler arama motorlarında sık sık kendisi ile ilgili bilgileri aratıyor. Peki Miha Zajc kimdir ve ne kadar maaş alıyor? Detaylar için haberimize göz atabilirsiniz…

Haber Giriş Tarihi: 07.05.2024 15:44
Haber Güncellenme Tarihi: 07.05.2024 15:44
Kaynak: HABER MERKEZİ
Miha Zajc kimdir? Miha Zajc ne kadar maaş alıyor?

Süper Lig’de Fenerbahçe forması giyen Miha Zajc hakkında bilgiler merak konusu oldu. Biz de sizin için Miha Zajc’ın hayatına dair önemli bilgileri derledik. Peki Miha Zajc kimdir ve ne kadar maaş alıyor? İşte detaylar…

Miha Zajc kimdir?

Futbol kariyerine On Numara pozisyonunda oynayan Sloven milli futbolcu Miha Zajc, 1 Temmuz 1994 tarihinde Šempeter pri Gorici'de doğdu.

Miha Zajc, profesyonel futbol kariyerine Interblock kulübünde başladı. Daha sonra sırasıyla Olimpija Ljubljana, Celje, tekrar Olimpija Ljubljana ve Empoli kulüplerinde forma giydi.

31 Ocak 2019 tarihinde Fenerbahçe'ye transfer olan Miha Zajc, sarı-lacivertli formayla ilk maçına 16 Şubat 2019'da Konyaspor karşısında ilk 11'de çıktı. Maçın 63. dakikasında yerini André Ayew'e bıraktı.

25 Şubat 2019 tarihinde Beşiktaş'ın Vodafone Park Stadyumu'nda oynanan derbide yine ilk 11 başladı. Fenerbahçe ilk yarıyı 3-0 yenik kapattı. 55. dakikada Zajc, Nebil Dirar'ın ceza sahası dışından kale alanına gönderdiği topta iki Beşiktaş futbolcusu arasından golü buldu ve skoru 3-1'e getirdi. Bu gol aynı zamanda Miha Zajc'ın Süper Lig'de attığı ilk gol oldu. Maç 3-3'lük beraberlikle sonuçlandı.

miha zajc

Fenerbahçe'ye sezonun ikinci yarısında katılan Miha Zajc, o sezon 10 maça çıktı ve 2 gol attı.

Bu sezon Süper Lig'de 10 maça çıkan futbolcu, Antalyaspor maçında 90+6. dakikada attığı golle Fenerbahçe'nin 2-2 berabere kalmasını sağladı.

Türkiye Kupası'nda ise 7 maçta forma giyen oyuncu, 1 gol ve 1 asistle takımına katkı sağladı.

Bu sezon, Fenerbahçe'den İtalyan futbol takımı Genoa'ya kiralık olarak transfer oldu. Seri A'da toplam 31 maça çıkan oyuncu, 1 gol atıp 3 asist yaparak performansını gösterdi. İtalya Kupası'nda ise 3 maçta forma giydi, ancak skora katkı sağlayamadı.

Fenerbahçe formasıyla en son lig golünü 29 Şubat 2020 tarihinde Antalyaspor'a karşı atan futbolcu, bu sezonun ilk golünü 540 gün sonra yine Antalyaspor'a karşı attı. Fenerbahçe, maçı 2-0 kazandı.

miha zajc

Miha Zajc ne kadar maaş alıyor?

Miha Zajc 1.4 milyon euro maaş alıyor.

Kaynak: HABER MERKEZİ

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.