TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Macrocenter homemade, yüksek kaliteli lezzetleri müşterileri ile buluşturmaya devam ediyor

Macrocenter bünyesinde yer alan Homemade markası, 2011 yılından bu yana yüksek kaliteli pratik yemekler ve atıştırmalık seçenekler sunuyor

Haber Giriş Tarihi: 20.09.2023 12:42
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: İHA
Macrocenter homemade, yüksek kaliteli lezzetleri müşterileri ile buluşturmaya devam ediyor

Homemade ekibi, en kaliteli malzemeler, kullandıkları benzersiz reçeteler ve özenle hazırlanan ürünleriyle, müşterilerinin hayatına lezzet katmayı ve günlük yaşamlarını kolaylaştırmayı amaçlıyor. Geniş ürün yelpazesine sahip olan Homemade markası Haziran 2023 tarihinden itibaren mevcut tüm Macrocenter mağazalarında hizmet veriyor.

2013 yılında kurulan Homemade imalat atölyesi, 2020 yılından bu yana Maslak’taki 2000 m²’lik yeni tesisinde faaliyetlerine devam ediyor. AR-GE, iş geliştirme, üretim, fiyatlandırma, pazarlama, satış, paketleme ve lojistik süreçleri Macro İmalat ve Atölye birimi tarafından yürütülen Homemade, her geçen gün büyüyen, geniş ürün yelpazesiyle tüm Macrocenter mağazalarına yaygınlaştı.

Homemade Meze reyonlarında körili mercimek köfteden yaban mersinli firik tabuleye, yoğurtlu cevizli kabaktan bademli pazı kavurmaya, elmalı cevizli kısırdan Ezine peynirli haydari ve elmalı cevizli pancar salatasına yaklaşık 200 adet ürün bulunuyor. Her mağaza için mağaza dinamiklerine göre ürün portföyü özel olarak oluşturuluyor. Homemade markası altında yalnızca kendine has, imza niteliği taşıyan tariflerle hazırlanan birbirinden lezzetli mezeler değil; tüketime hazır paketli salata, çorba, sandviç, wrap, tatlı ve paketli ‘signature’ ürünlerin yanı sıra dönemsel özel ürünler, kahve, çay ve pişirmeye hazır gıda ürünleri de bulunuyor.

Macrocenter Homemade bünyesinde Nisan 2022’den bu yana The Bakery markası ile unlu mamuller satışa sunuluyor. Kanyon ve Nişantaşı Macrocenter mağazalarında başlayan pilot program Ağustos 2023 tarihi itibariyle toplam 6 Macrocenter mağazasında aktif olarak hizmet veriyor. Yaklaşık 100 üründen oluşan The Bakery portföyünde Homemade ürünlerinin yanı sıra, en üst düzeyde kalite standartlarını benimsemiş tedarikçilerin özenle hazırladığı unlu mamuller de satışa sunuluyor. Mayıs 2021’den beri Suadiye Macrocenter mağazası içinde faaliyet gösteren Homemade Cafe’de ise yaklaşık 30 adet içecek ve atıştırmalık seçeneği müşterilerin beğenisine sunuluyor.

Homemade ürünleri, Macrocenter mağazalarının yanı sıra Macroonline, Taze Direkt, Migros Yemek ve Fuudy online kanalları üzerinden de satılıyor.

“Müşterilerimizi kaliteli gıda ve hizmetlerle buluşturmaya devam edeceğiz.”

Macrocenter, müşterilerini kaliteli gıda ve hizmetlerle buluşturmaya devam ediyor. Bu konuda

Macrocenter Gastronomi ve İmalat Süreçleri Direktörü Ayşegül Talu, Macrocenter’ın, sahip olduğu tüm ulusal ve teknolojik bilgi altyapısını seçkin damak tadıyla bütünleyerek hizmet sunduğunu belirterek, “Günün çeşitli zamanlarındaki beslenme ihtiyaçları için çözüm arayışı içerisinde olan müşterilerimize yönelik olarak 2013 yılında Macrocenter bünyesinde “Macrocenter İmalat & Atölye” mutfağını hayata geçirdik.  Bu kapsamda, Homemade markamıza ait AR-GE, iş geliştirme, üretim, fiyatlandırma, pazarlama, satış, paketleme ve lojistik süreçleri Macrocenter İmalat ve Atölye birimimiz tarafından yürütülüyor. Tüm Macrocenter mağazalarına yaygınlaştırdığımız bu hizmetimiz ile müşterilerimizi kaliteli gıda ve hizmetlerle buluşturmaya devam edeceğiz” dedi.

BU HABER DE DİKKATİNİZİ ÇEKEBİLİR: İEF'de Migros ile müzik ziyafeti

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.