TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Lezita EGE YİGİT’ten ödülle döndü

Yenilikçiliğe olan tutkusunu vurgulayan Lezita, Ege Bölgesi'nin önde gelen şirket, odak, kurum ve belediyelerinin başarılarını ödüllendiren Ege Yatırım İhracat Gastronomi İnovasyon Teknoloji (EGE YİGİT) organizasyonundan bir ödülle ayrıldı. Lezita, "İnovasyon" kategorisindeki ödülün sahibi oldu.

Haber Giriş Tarihi: 04.03.2024 14:28
Haber Güncellenme Tarihi: 04.03.2024 14:28
Kaynak: İHA
Lezita EGE YİGİT’ten ödülle döndü

Lezita, Türkiye'nin en büyük ve en modern et entegre tesisine sahip olmasıyla tanınan bir firma olarak, Ege Yatırım İhracat Gastronomi İnovasyon Teknoloji (EGE YİGİT) organizasyonunda "Gastronomi Dalında İnovasyon Ödülü"ne layık görüldü. Bu organizasyon, Türkiye'nin en eski gazetesi unvanına sahip olan Yeni Asır tarafından düzenlenmiştir ve şirketlerin başarılarını teşvik etmeyi amaçlamaktadır. EGE YİGİT etkinliği, İzmir ve Ege Bölgesi'nin önde gelen şirketlerini, odalarını, kurumlarını ve belediyelerini sektörlerindeki öncü katkılarından dolayı ödüllendirme fırsatı sunmaktadır.

Ege Yatırım İhracat Gastronomi İnovasyon Teknoloji Ödül Töreni, Balçova'daki Hyatt Regency İzmir İstinye Park'ta gerçekleşti. Lezita'nın ödülünü Lezita Pazarlama Direktörü Besime Bakiler aldı. Tören sırasında yaptığı konuşmada, "Yeni Asır ailesinin bu güzel organizasyonunda yer almak bizi son derece mutlu ediyor. Lezita, yaklaşık 3500 kişiye istihdam sağlayan ve Türkiye ekonomisine önemli katkılar sunan bir marka konumunda. Bu ödülü, tüm 3500 çalışanımız adına alıyor ve bu geceyi organize eden herkesi gönülden tebrik ediyorum" ifadelerini kullandı.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.