TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Kuruluş Osman'da Osman Bey ve Boran Bey için yüzleşme zamanı!

ATV'nin beşinci sezonunda da reytinglerde zirveyi zorlayan ve büyük bir izleyici kitlesi tarafından ilgiyle takip edilen 'Kuruluş Osman', 1 Mayıs Çarşamba akşamı saat 20:00'de yayınlanacak olan 158. Bölümünde Osman Bey'in tuzağa karşı verdiği mücadele ve Melike Hatun'un intikam planları öne çıkacak. Aynı zamanda Alaeddin Bey için bir mahkeme kurulacak.

Haber Giriş Tarihi: 30.04.2024 11:19
Haber Güncellenme Tarihi: 30.04.2024 11:19
Kaynak: HABER MERKEZİ
Kuruluş Osman'da Osman Bey ve Boran Bey için yüzleşme zamanı!

Kuruluş Osman'da Osman Bey, kendisine kurulan tuzakla karşı karşıya gelirken, kararlı bir şekilde mücadele etmektedir. Bu tuzakta Boran'ı da gören Osman Bey, onunla yüzleştiklerinde ne yapacağını belirleyecek mi? Boran'ın ölümü, Osman Bey'in elinden mi olacak?

Yakup Bey, İbrahim Bey ve Melike Hatun, zorlu bir durumla karşı karşıyadır. Melike Hatun'un öncelikli hedefi Alaeddin, Gonca ve tüm Kayılar'dan intikam almaktır. Bu amacına ulaşmak için Melike Hatun, sıra dışı bir planı devreye sokar. Peki, Melike Hatun'un bu planı neyi amaçlıyor?

GONCSA HATUNA NE OLACAK?

Gonca Hatun, yakalanarak babası Yakup Bey'in huzuruna getirilmiştir. Yakup Bey'in karşısında kararlılıkla durarak sevdasını savunan Gonca Hatun'un geleceği ne olacaktır?

Osman Bey, her şeyin sona ermesiyle birlikte Ahmet'in katilini bulmak ve Alaeddin'i aklamak için kararlıdır. Bu süreçte Alaeddin'in mahkemesini yönetecek olan Kadı, kritik bir figürdür. Osman Bey, asıl katilin bu Kadı olduğunu düşünmektedir ve onun peşine düşmeye karar verir. Osman Bey'in asıl katili bulma planı nedir?

Diğer yandan Melike Hatun, Ulcay ile görüşerek Kadı'yı öldürmesini talep eder. Osman Bey'in planı, Kadı'nın ölümüne engel olabilecek midir?

Kaynak: HABER MERKEZİ

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.