TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Kül Masalı ekranlara veda ediyor! Arat ölecek mi? Dizisinin final bölümü fragmanı yayınlandı. Kül Masalı final bölümünde neler olacak?

Cemil Cengiz'in yapımcılığını üstlendiği, yönetmen koltuğunda Metin Balekoğlu'nun bulunduğu Kül Masalı dizisi, gizemli hikayesi ve başarılı oyuncu kadrosuyla dikkat çekti. Ancak dizi 10. bölüm ile ekranlara veda ediyor. Peki Kül Masalı final bölümünde neler olacak? İşte detaylar...

Haber Giriş Tarihi: 01.05.2024 10:50
Haber Güncellenme Tarihi: 01.05.2024 10:50
Kaynak: HABER MERKEZİ
Kül Masalı ekranlara veda ediyor! Arat ölecek mi? Dizisinin final bölümü fragmanı yayınlandı. Kül Masalı final bölümünde neler olacak?

TRT1'in sevilen dizisi Kül Masalı, başrollerini Gökhan Alkan, Sevda Erginci ve Başak Gümülcinelioğlu'nun paylaştığı 10. bölümüyle ekrana veda ediyor. Heyecanla beklenen final fragmanı da nihayet izleyicilerle buluştu. Dizinin final bölümünde neler yaşanacağı merakla beklenirken, izleyicilerin duygusal bir veda serüvenine hazır olmaları bekleniyor. Kül Masalı'nın final fragmanıyla ilgili detaylar ise izleyicileri daha da heyecanlandırıyor. Peki Kül Masalı final bölümünde neler olacak? İşte detaylar...

KÜL MASALI SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Gülcan'ın ortaya çıkışı, herkes üzerinde sarsıcı bir etki yaratır. Annesiyle ilgili gerçekleri kendisinden sakladığı için ablasına kızan Behiye ise ortadan kaybolur. Arat, Özge'ye kendini affettirmenin yolunu ararken, Jale ile Özge arasında büyük bir kavga başlar. Jale, Özge'ye geçmişini ve köşkte yaşadığı tüm travmaları anlatır. Bu hareket, Neveser için bardağı taşıran son damla olur ve Jale'yi köşkten göndermek için harekete geçer.

Diğer taraftan, Jale, Erhan'a Leyla'nın kaybının ardındaki gerçeği anlatmak zorunda kalır. Jale'nin içine düştüğü çıkmazın sadece Leyla'nın değil, Arat ve Özge'nin hayatlarını da tehdit ettiğini öğreniriz. Nihayetinde Arat, kızı Leyla'nın varlığını öğrenirken, tüm bu olayların arkasındaki kişi de su yüzüne çıkar.

KÜL MASALI KONUSU

Türkiye'nin en zengin ve köklü ailelerinden biri olan Giraylı ailesinin veliahtı Arat Giraylı (Gökhan Alkan), yoksul ve mütevazı bir geçmişe sahip olan Özge (Sevda Erginci) ile karşılaşır ve ilk görüşte aşık olur. Özge, yaklaşık altı yıldır bir restoranda aşçılık yapmaktadır.

Arat'ın ailesinin yaşadığı muhteşem konağa gelin olarak adım atan Özge, kendini bir aşk masalının içinden entrikalarla dolu bir dünyada bulur. Kocasının geçmişinden gelen öfke patlamaları, Özge'nin kız kardeşi Behiye'nin (Gizem Güneş) zenginlik hırsı ve Arat’ın şüpheli bir şekilde ölen eşi Jale’nin (Başak Gümülcinelioğlu) hayaleti, Özge'nin bu zorlu yolculuğunu daha da karmaşık hale getirir.

Kaynak: HABER MERKEZİ

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.