TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Küçük Ömür Deva’nın mutluluk dolu anları! Müge Anlı kayıp köpek Leydi’yi buldu

Ekranların reyting rekortmeni programlarından biri olan ve uzun yıllardır ünlü gazeteci Müge Anlı’nın sunumuyla izleyiciyle buluşan Müge Anlı ile Tatlı Sert’in bugünkü bölümünde sevinçli anlar yaşandı. Müge Anlı kayıp köpek Leydi’yi buldu. 7 yaşındaki Ömür Deva’nın mutluluğu, milyonların yüzünü güldürdü. İşte bu sevindiren olayın detayları…

Haber Giriş Tarihi: 22.03.2024 14:41
Haber Güncellenme Tarihi: 22.03.2024 14:41
Kaynak: HABER MERKEZİ
Küçük Ömür Deva’nın mutluluk dolu anları! Müge Anlı kayıp köpek Leydi’yi buldu

Gündüz kuşağının en sevilen programlarından biri olan ve 2008 yılından bu yana yayın ATV ekranlarında hayatını sürdüren Müge Anlı ile Tatlı Sert’te her gün yeni olaylar yaşanıyor. İzleyiciyi kimi zaman hüzünlendiren kimi zaman öfkelendiren bu program, kimi zaman da büyük sevinçlere tanık oluyor. Müge Anlı ile Tatlı Sert’in 22 Mart 2024 Cuma günü yayınlanan bölümünde de yüzleri güldüren bir olay yaşandı. Müge Anlı kayıp köpek Leydi’yi buldu. Sevindiren kavuşma hikayesini, haberimizin devamında sizin için derledik.

müge anlı ile tatlı sert

Leydi nasıl kayboldu?

Doğan ailesinin üyeleri, 2 sene önce Leydi adını verdikleri Pomeranian cinsi bir köpek sahiplendiler. Ailenin küçük kızları Ömür Deva’nın da çok sevdiği Leydi, İstanbul'un Sultangazi ilçesindeki Uğur Mumcu Mahallesi'nde kayboldu. Aile kayıp köpeklerinin bulunabilmesi için soluğu Müge Anlı’nın programında aldı. Müge Anlı ve ekibi, Leydi'yi bulmak için harekete geçti. Leydi'nin kaybolduğu mahallede geniş çapta arama yapıldı ve İstanbul Asayiş Şube Müdürlüğüne bağlı Çevre, Doğa ve Hayvanları Koruma Büro Amirliği ekipleri de çalışmalarına katıldı. Çevredeki güvenlik kameraları incelendi.

Güvenlik kameralarından elde edilen görüntülerde, Leydi'yi Deva'nın okulunun yakınında bir kadının alıp götürdüğü tespit edildi. Müge Anlı ve ekibi, Leydi'nin bu kadın tarafından alındığını ve ardından evcil hayvan dükkanına götürüldüğünü belirledi. Dükkan sahibiyle yapılan görüşmenin ardından kadının kimliği tespit edildi ve Leydi'nin ailesine dönüş süreci başlatıldı. Leydi'yi sokakta gören kişi, köpeği sahiplensin diye başkasına verdiğini iddia etti. Bu nedenle, Çevre, Doğa ve Hayvanları Koruma Büro Amirliği ekipleri Leydi'yi bulunduğu yerden alarak ailesine teslim etti. Deva ve ailesi, Leydi'yi evlerine döndürmenin sevincini yaşadılar ve onu ailelerinin bir parçası olarak yeniden karşıladılar.

Kaynak: HABER MERKEZİ

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.