TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Korkma Ben Yanındayım yeni bölümde neler olacak? İnci’nin Mustafa’ya karşı tepkisi ne olacak?

Televizyon ekranlarının sevilen dizilerinden biri olan 'Korkma Ben Yanındayım', izleyicilerini soluksuz bırakmaya devam ediyor. Başrollerinde usta oyuncular Şevket Çoruh, Nilsu Berfin Aktaş, Eren Ören ve Didem Balçın'ın yer aldığı dizi, sürükleyici hikayesi ve etkileyici performanslarıyla büyük beğeni topluyor. Peki Korkma Ben Yanındayım yeni bölümde neler olacak? İşte detaylar...

Haber Giriş Tarihi: 19.04.2024 12:05
Haber Güncellenme Tarihi: 19.04.2024 12:05
Kaynak: HABER MERKEZİ
Korkma Ben Yanındayım yeni bölümde neler olacak? İnci’nin Mustafa’ya karşı tepkisi ne olacak?

Medyapım imzalı ve NOW TV ekranlarında heyecanla beklenen Korkma Ben Yanındayım dizisi, seyircileri büyüleyici bir hikayeye davet ediyor. Yönetmen koltuğunda Merve Çolak'ın oturduğu bu dizi, senaryosuyla da dikkat çekiyor; zira senaryo, usta yazar Erkan Birgören'e emanet edildi. Başrollerde Şevket Çoruh ve Günay Karacaoğlu gibi deneyimli isimlerin yanı sıra Murat Aygen, Nilsu Berfin Aktaş, Didem Balçın, Eren Ören, Serhat Özcan, Erdem Kaynarca, Doğaç Yıldız ve İpek Türktan gibi dikkat çeken oyuncular bulunuyor. Dizi, izleyicilere duygusal ve heyecan dolu anlar yaşatacak gibi görünüyor. Peki Korkma Ben Yanındayım yeni bölümde neler olacak? İnci’nin Mustafa’ya karşı tepkisi ne olacak? Detaylar haberimizde…

Korkma Ben Yanındayım yeni bölümde neler olacak?

Mert, Masal'ın kızı olduğunu öğrendikten sonra tekrar İnci'nin karşısına çıkar. İnci, Mert'e karşı duygularını karışık hissetse de, onu görünce şaşırır. Mustafa için İnci ve kızı Masal, her şeyden önemlidir. Ancak aynı zamanda İnci'yi kaybetme korkusu taşıyan Mustafa, Mert ile hastanede karşılaşır.

İki adam birbirlerine düşman gibi bakarken, Mustafa sakin bir ortamda Mert'le konuşmak ister. Daha sonra eve döndüğünde, pişmanlıkla İnci'den özür diler. Bu konuşmada, Mustafa'nın Mert'e karşı bir şey yapmış olabileceği anlaşılır. İnci, bu durumu öğrendiğinde Mustafa'ya karşı nasıl bir tepki vereceği merak konusudur.

Now TV ekranlarında büyük beğeniyle izlenen "Korkma Ben Yanındayım" dizisinin yeni bölümü 20 Nisan Cumartesi akşamı saat 20.00'da izleyicilerle buluşacak. İzleyiciler, bu heyecan dolu gelişmeleri kaçırmamak için ekrana kilitlenmeye davet ediliyor.

Korkma Ben Yanındayım son bölümde neler oldu?

Mert, Masal'ın kızı olduğunu öğrendiğinde, İnci'nin karşısına çıkmaya karar verdi. İnci, Mert'e kızgın olmasına rağmen, onu görünce duyguları karışacaktı. Masal için mükemmel bir baba olan Mustafa için, İnci ve kızı her şeydi. Ancak İnci'yi kaybetme korkusuyla yaşayan Mustafa, Mert ile hastanede karşılaştı. İki düşman gibi birbirlerine bakarken, Mustafa sessiz bir yerde Mert'le konuşmak istedi. Eve döndükten sonra, pişmanlıkla İnci'den özür diledi. Acaba Mustafa, Mert'e karşı bir şey mi yapmıştı? Bu gerçeği öğrenen İnci, Mustafa'ya karşı nasıl bir tepki verecekti?

Kaynak: HABER MERKEZİ

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.