TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Korkma Ben Yanındayım'ın final fragmanı yayınladı! Dizinin son bölümünde ne olacak?

MedYapım'ın yapımcılığını üstlendiği, Merve Çolak'ın yönetmenliğini yaptığı ve senaryosunu Erkan Birgören'in kaleme aldığı "Korkma Ben Yanındayım" dizisi, son kez ekrana gelmeye hazırlanıyor.

Haber Giriş Tarihi: 26.04.2024 15:06
Haber Güncellenme Tarihi: 26.04.2024 15:06
Kaynak: HABER MERKEZİ
Korkma Ben Yanındayım'ın final fragmanı yayınladı! Dizinin son bölümünde ne olacak?

"Korkma Ben Yanındayım" dizisinin 27 Nisan Cumartesi akşamı izleyiciyle buluşacak olan 7. ve final bölümünden ilk fragman yayınlandı. Dizinin kadrosunda Şevket Çoruh, Günay Karacaoğlu, Nilsu Berfin Aktaş, Didem Balçın, Murat Aygen, Eren Ören, Durukan Çelikkaya, Serhat Özcan, İpek Türktan, Erdem Kaynarca ve Fahriye Kesimal gibi başarılı oyuncular yer alıyor.

"Korkma Ben Yanındayım" dizisi, 27 Nisan Cumartesi akşamı izleyici karşısına çıkacak. Bu bölüm aynı zamanda dizinin final bölümü olacak.

KORKMA BEN YANINDAYIM SON BÖLÜMDE NE OLDU?

Mert'in pişmanlığı daha da büyümüştür ve artık İnci ve Mustafa ile yüzleşmek zorundadır. Ancak Mustafa, bu ailenin kimsenin yıkamayacağını Mert'e açıkça belirtir. İnci'nin çalıştığı hastanede bir hasta yakını tarafından herkes rehin alınır. Bu durumu haberlerde gören Mert, hemen hastaneye koşar. Ancak İnci'yi kurtaracak olan Mert mi yoksa Mustafa mı, bu belirsizliği seyirciler merakla bekliyor olacak. Ayrıca, Mert'in Masal'ın gerçek babası olduğunu aileler öğrenecek mi, bu da büyük bir merak konusu olarak izleyicilerin ilgisini çekiyor.

KORKMA BEN YANINDAYIM OYUNCU KADROSU

Selahattin (Şevket Çoruh), Seher (Günay Karacaoğlu), Turgut (Murat Aygen), İnci (Nilsu Berfin Aktaş), Aylin (Didem Balçın), Mert (Eren Ören), Tufan (Doğaç Yıldız), Cihan (Durukan Çelikkaya), Efe (Baran Emir Polat) gibi isimler Korkma Ben Yanındayım dizisinin oyuncu kadrosunda yer alıyor.

Kaynak: HABER MERKEZİ

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.