TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Korkma ben yanındayım dizisinde bu hafta neler bekleniyor? 4.Bölüm fragmanı yayınlandı…

Şevket Çoruh, Nilsu Berfin Aktaş, Eren Ören ve Didem Balçın gibi isimlerin başrollerini paylaştığı "Korkma Ben Yanındayım" dizisi, ilk bölümüyle seyirciden olumlu tepkiler aldı. Dizinin başarılı kadrosu ve etkileyici hikayesiyle dikkat çekmesinin ardından, 4. bölüm 2. fragmanı da yayınlandı. Peki, Korkma Ben Yanındayım yeni bölümde neler yaşanacak?

Haber Giriş Tarihi: 29.03.2024 15:26
Haber Güncellenme Tarihi: 29.03.2024 15:37
Kaynak: HABER MERKEZİ
Korkma ben yanındayım dizisinde bu hafta neler bekleniyor? 4.Bölüm fragmanı yayınlandı…

Medyapım tarafından NOW ekranları için özenle hazırlanan Korkma Ben Yanındayım dizisi, duygusal bir hikayeyi seyircilere sunuyor. Yönetmen koltuğunda Merve Çolak'ın oturduğu dizi, senaryosunu Erkan Birgören'in kaleme aldığı güçlü bir yapım olarak dikkat çekiyor. İnci ve Aylin'in lise yıllarında başlayan annelik deneyimlerini merkeze alan bu hikaye, izleyicileri duygusal bir serüvene davet ediyor. Korkma Ben Yanındayım' ın yeni bölümünde neler yaşanacağı ise büyük bir merak konusu. İzleyiciler, karakterlerin hayatlarındaki dönemeçler, duygusal çatışmalar ve ilişkilerdeki gelişmelerle dolu yeni bir bölümü heyecanla bekliyor. Peki Korkma ben yanındayım dizisinde bu hafta neler bekleniyor? Detaylar haberimizin devamında...

Korkma Ben Yanındayım dizisinde bu hafta neler bekleniyor?

Seher, yanıtlarının sadece İnci'de saklı olduğu sorularla baş başa kaldı. Bir yandan gündelik hayatını sürdürmeye çalışırken kimseye bir şey belli etmemeye özen gösterirken, diğer yandan kızının başına gelen belaları temizlemek için mücadele eder. Okulda hızla yayılan haberle birlikte Turgut'un yönetimi daha da sıkılaşırken, oğlu Mert de babasının görmek istemeyeceği bir yüzle tanışır, yaptıklarının sonuçlarıyla yüzleşir.

Selo, ailesinden hiçbir sırrı saklayamazken, asıl sırrın kendisinden saklandığını fark edebilecek mi? Seher, İnci'nin sağlığı için endişelenince aldığı riskle birlikte daha büyük bir belanın kapısını aralar ve artık bu yükü tek başına taşıyamayacağını anlar. İnci'den aldığı yanıtlarla, sorumluluğu başka birinin omuzlarında hissetmeye karar verir ve bu doğrultuda birinin kapısını çalar.

Korkma Ben Yanındayım konusu

Ailesinin gözbebeği İnci, Ulusözler Koleji'nin burslu bir öğrencisidir. Sınıf arkadaşı ve aynı zamanda okul sahibinin oğlu Mert'ten hamile kalmasıyla birlikte, üniversite sınavına hazırlanan ve hayallerine koşan iki genç için hayat sonsuza kadar değişir. Bu beklenmedik durum, hem İnci'nin hem de Mert'in gelecekleri üzerinde derin etkiler bırakır ve ikisinin de önceden planladıkları yolları yeniden gözden geçirmelerine neden olur. Artık sadece kendi hedeflerini değil, aynı zamanda birlikte bir gelecek kurma ve yeni sorumluluklarla yüzleşme konusunda birbirlerine destek olmaları gerekmektedir. Bu beklenmedik durum, gençlerin karakterlerini ve hayata bakış açılarını kökten değiştirirken, bir yandan da olgunlaşmalarını ve büyümelerini hızlandırır.

Korkma Ben Yanındayım oyuncuları

Selahattin - Oyuncu: Şevket Çoruh

Seher - Oyuncu: Günay Karacaoğlu

Turgut - Oyuncu: Murat Aygen

İnci - Oyuncu: Nilsu Berfin Aktaş

Aylin - Oyuncu: Didem Balçın

Mert - Oyuncu: Eren Ören

Tufan - Oyuncu: Doğaç Yıldız

Cihan - Oyuncu: Durukan Çelikkaya

Efe - Oyuncu: Baran Emir Polat

Kaynak: HABER MERKEZİ

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.