TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Kod Adı Kırlangıç dizisinde bu hafta neler olacak? 22. bölümde izleyiciyi neler bekliyor?

TRT 1'in ilgiyle izlenen dizisi Kod Adı Kırlangıç, 5 Mayıs Pazar günü saat 17.15'te seyircilerle buluşacak. Sevilen dizinin yeni bölümünde neler olacağı merak edildi. Peki Kod Adı Kırlangıç dizisinde bu hafta neler olacak? İşte detaylar...

Haber Giriş Tarihi: 04.05.2024 12:57
Haber Güncellenme Tarihi: 04.05.2024 12:57
Kaynak: HABER MERKEZİ
Kod Adı Kırlangıç dizisinde bu hafta neler olacak? 22. bölümde izleyiciyi neler bekliyor?

Mahallelerinde gizli bir teknoloji üssü kuran gençlerin kendi dronlarını tasarladıkları hikayeyi anlatan Kod Adı Kırlangıç, 5 Mayıs Pazar günü saat 17.15'te yirmi ikinci bölümüyle ekranlarda olacak. Merakla ve ilgi ile takip edilen bu dizinin yeni bölümünde neler yaşanacağı da merak konusu oldu. Peki Kod Adı Kırlangıç dizisinde bu hafta izleyiciyi neler bekliyor? Detaylar haberimizde...

Kod Adı Kırlangıç dizisinde bu hafta neler olacak?

Kod Adı Kırlangıç'ın yeni bölümünde neler olacak? İşte tüm detaylar: Ayşe, Selim'in şirkette çalıştığını öğrendiğinde, herkesi Selim'den uzaklaştırmaya karar verir. Bu gelişmeyi anlamakta zorlanan Yiğit Efe ve arkadaşları, kendi çözümlerini bulmaya çalışırlar. Moralleri bozulsa da, hedeflerine doğru ilerlemeye devam ederler.

kod adı kırlangıç

Ayrıca, Selim, Aspar'ın marketinde işe başlar. Mahalle esnafı, Selim'in markette çalışmasının nedenini öğrenmeye çalışır. Selim'i Kırlangıçlardan uzaklaştırmak isteyen Aspar, takımı bölmek için planlar yapar. Aslan, Kırlangıçların dronunu ellerinde bulundurduklarını iddia ederek onları zorlu bir yarışmaya davet eder.

Kırlangıçlar, yarışmaya katılabilmek için bir dron yapabilecekler mi? Aspar, Kırlangıç takımını bölebilecek mi? Selim, Kırlangıçlara yardım edebilecek mi? Yiğit Efe, arkadaşlarını bir arada tutabilecek mi?

Kaynak: HABER MERKEZİ

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.