TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Kızılcık Şerbeti'ne veda mı ediyor? Görkem'in akıbeti belli oldu...

Oyuncu Özge Özacar'ın Kızılcık Şerbeti'nde canlandırdığı Görkem karakterinin diziden ayrılacağına dair çıkan iddialar dizinin izleyicileri arasında büyük tepkiye neden oldu. İzleyiciler konu hakkında arama motorlarında araştırma yaparken biz de sizin için detaylıca ele aldık. Peki Özge Özacar diziden ayrılıyor mu? Detaylar haberde...

Haber Giriş Tarihi: 09.05.2024 12:19
Haber Güncellenme Tarihi: 09.05.2024 12:19
Kaynak: HABER MERKEZİ
Kızılcık Şerbeti'ne veda mı ediyor? Görkem'in akıbeti belli oldu...

Kızılcık Şerbeti’nde izleyiciler son günlerde diziye bu sezon katılan karakterlerden Görkem'in veda edeceği söylentileriyle şoke oldu. Oyuncu Özge Özacar'ın canlandırdığı Görkem karakterinin diziden ayrılacağına dair çıkan söylentiler izleyiciler tarafından merak edildi ve araştırılmaya başlandı. Peki Görkem karakteri Kızılcık Şerbeti’ne devam edecek mi? İşte detaylar…

Bu dedikoduların gerçeği yansıtmadığı ortaya çıktıktan sonra Show TV kaynakları, Özge Özacar'ın Görkem karakteriyle "Kızılcık Şerbeti" dizisine devam edeceğini ve herhangi bir ayrılık durumunun söz konusu olmadığını da belirtti.

KIZILCIK ŞERBETİ

YENİ SEZONDA DA YER ALACAK

Kızılcık Şerbeti dizisinde rol alan Özge Özacar, Görkem karakterini yeni sezonda da canlandırmaya devam edecek.

Oyuncu Özge Özacar, Gold Film'in Show TV'de yayınlanan dizisi 'Kızılcık Şerbeti'nde Görkem karakteriyle yer almaya başladı. Özacar'ın sezon sonuna kadar anlaşma yaptığına dair haberler çıksa da son gelen bilgilere göre Görkem karakteri yeni sezonda da dizinin kadrosunda yer alacak.

KIZILCIK ŞERBETİ 2

Birsen Altuntaş'ın haberine göre, Özacar, bu sezon da Cannes Film Festivali’nin ana sponsoru olan Campari’nin marka elçisi olarak 17 Mayıs’ta Fransa’nın Cannes şehrine gidecek. Oyuncu, Pınar Deniz, Hande Erçel ve Birce Akalay gibi isimlerle 77. Cannes Film Festivali’nin kırmızı halısında boy gösterecek.

Kaynak: HABER MERKEZİ

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.