TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Kızılcık Şerbeti 61. bölüm fragmanı yayınlandı! Çok yakında nasılsa her şey ortaya çıkacak... Kızılcık Şerbeti yeni bölümde neler olacak?

Kızılcık Şerbeti'nin heyecan dolu 61. bölümü için merakla beklenen fragman sonunda yayınlandı. Barış Kılıç, Evrim Alasya, Ahmet Mümtaz Taylan, Sıla Türkoğlu, ve Doğukan Güngör gibi usta oyuncuların buluştuğu dizi, izleyicileri bu hafta da ekran başına kilitlemeye hazırlanıyor. Peki, Kızılcık şerbeti yeni bölümde neler olacak? İşte detaylar...

Haber Giriş Tarihi: 02.05.2024 09:48
Haber Güncellenme Tarihi: 02.05.2024 09:48
Kaynak: HABER MERKEZİ
Kızılcık Şerbeti 61. bölüm fragmanı yayınlandı! Çok yakında nasılsa her şey ortaya çıkacak... Kızılcık Şerbeti yeni bölümde neler olacak?

Melis Civelek'in kaleme aldığı ve Ketche'nin yönetmen koltuğunda oturduğu Kızılcık Şerbeti dizisi, izleyicileri yine ekran başına kilitlemeye hazırlanıyor. Show TV'nin yapımcılığını Gold Film'in üstlendiği fenomen dizi, heyecan dolu yeni bölümüyle 3 Mayıs Cuma akşamı izleyicilerle buluşacak. Dizinin merakla beklenen ikinci fragmanı da yayınlandı ve izleyicileri adeta büyüledi. Yeni fragmanda, Fatih, Giray ve Doğa'nın dudak dudağa görüntüleri izleyicileri şaşkına çevirirken, Kıvılcım ile Ömer'in nikah masasına oturduğu anlar ise büyük bir merak uyandırdı. Dizinin tutkulu izleyicileri, 3 Mayıs Cuma akşamını sabırsızlıkla bekliyor. Peki, Kızılcık şerbeti yeni bölümde neler olacak? Detaylar haberimizde...

Kızılcık şerbeti yeni bölümde neler olacak?

Kızılcık Şerbeti'nin heyecan dolu yeni tanıtımıyla izleyicilerine sürpriz dolu anlar yaşatmaya hazırlanıyor. Tanıtımda, Kıvılcım ve Ömer'in beklenmedik nikahıyla gelen sürprizlerin yanı sıra, Fatih'in Doğa'yı takip ederek Giray'la yakınlaşmasına şahit olması dikkat çekiyor. Alev'in gizemli sözleri ise merak uyandırırken, "Çok yakında nasılsa her şey ortaya çıkacak" demesi izleyicileri adeta nefes kesiyor. Ayrıca Pembe ve Rüzgar arasında yaşanacak gelişmelerin de heyecanla bekleniyor olması, yeni bölüm için büyük bir merak oluşturuyor. İzleyiciler, 3 Mayıs Cuma akşamını sabırsızlıkla bekliyor.

Kızılcık şerbeti son bölümde neler oldu?

Umut ve Nursema'nın evliliği artık sona erme noktasına gelmiş durumda. Umut'un kendisini aldattığını gören Nursema, tek celsede boşanma kararı aldı. Leman, Gökhan'ın boşandığını öğrenince, Kayhan'ın kızı Çimen'i ayrılması için ikna etmeye çalışsa da başarılı olamadı. Ancak Kıvılcım ve Ömer'in devreye girmesiyle, Çimen, annesinin desteğiyle evine geri dönerek ilişkiyi sonlandırdı. Fatih, Nilay'dan, Doğa'nın Giray'la yeni bir ilişkiye başladığını öğrenince şaşkına döndü. Bu duruma tepki gösteren Fatih, Görkem'le büyük bir tartışma yaşadı ve Doğa'yı takip etmesi için Yusuf'u görevlendirdi. Ancak Doğa, Giray'ın şirketine giderek Nilay'ın başlattığı oyunu sürdürdü.

Geçmişte çocukları Fatih ve Nursema'nın boşanmasını isteyen Pembe, istedikleri gerçekleşse de mutlu olmadığını dile getirdi. Yeni gelini Görkem'den memnun olmayan ve Nursema'nın mutsuzluğuna üzülen Pembe, kara bulutları dağıtmak için Abdullah'a doğum günü kutlaması hazırladı. İlişkisini gizli tutan Abdullah'a, Alev de sürpriz yaparak bir kutlama düzenledi. Ancak Abdullah, Pembe'nin sürprizine sert tepki vererek tüm ailesini şaşırttı. Bir şirket davetinde Ömer ve Alev karşı karşıya geldi. Ömer'in tavrından rahatsız olan Alev, Abdullah'la birlikte yaşadığını Ömer'e itiraf etmesiyle bölümün final sahnesine damga vurdu.

Kaynak: HABER MERKEZİ

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.