TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Kızıl Goncalar 12. bölüm fragmanı yayınlandı!

Fox TV’nin yeni dizisi Kızıl Goncalar son bölümü seyreden izleyiciler 12. Bölüm fragmanını araştırmaya koyuldu. Merakla beklenen Kızıl Goncalar 12. Bölüm fragmanı yayınlandı

Haber Giriş Tarihi: 19.03.2024 15:23
Haber Güncellenme Tarihi: 19.03.2024 15:23
Kaynak: HABER MERKEZİ
Kızıl Goncalar 12. bölüm fragmanı yayınlandı!

Fox TV’nin yeni dizisi Kızıl Goncalar, her Pazartesi saat 20:00’da izleyicileri ekran karşısına kilitliyor…

KIZIL GONCALAR SON BÖLÜMDE NE OLDU?

Levent’in Zeynep’in gidişi konusunda kendisine yalan söylediğini Beste’den öğrenen Meryem yıkılır. Levent, Beste’yle büyük bir kavgaya tutuşurken Levent’e güveni kaybeden Meryem, yaşananlardan habersiz olan Zeynep’le birlikte Suavi’yi ötanazi fikrinden vazgeçirdikten sonra bir daha o eve gitmeme kararı vermiştir. Öte yandan Zeynep’e kurduğu tuzak ortaya çıkan Feyza ise her şeyini kaybetme tehlikesiyle karşı karşıyadır. Feyza ile ilgili kararı Cüneyd’in vermesi ise Sadi’nin onu iktidarına ilk kez bu kadar açıktan bir rakip olarak görmesine sebep olur. Bu durumdan tek çıkışı ise Sadi’nin bulduğu güçlü damat adayı Affan olacaktır. Ancak Feyza’nın kaderi, kendi seçimi olacaktır.

KIZIL GONCALAR KONUSU

Kızıl Goncalar, seküler bir Atatürkçü olan Levent (Özcan Deniz) ve mutaassıp bir tarikatın içinde yaşayan Meryem’in (Özgü Namal) kaderlerinin kesişmesini konu alırken, inanç ve fikir ayrılıklarına rağmen "evlat" söz konusu olduğunda anneliğin/babalığın birleştirici gücüne dikkat çekiyor.

KIZIL GONCALAR OYUNCU KADROSU

Fox TV’nin yeni dizisi Kızıl Goncalar, oyuncu kadrosunda birbirinden başarılı pek çok isim yer alıyor.

Levent Alkanlı (Özcan Deniz), Meryem Tezel (Özgü Namal), Cüneyd Güneş (Mert Yazıcıoğlu), Sadi Hüdayi Güneş (Erkan Avcı), Beste Özdemir Alkanlı (Hazal Türesan), Naim Tezel (Mert Turak), Hasna Güneş (Selen Öztürk), Suavi Alkanlı (Şerif Erol), Hande Alkanlı (Duygu Sarışın), Seçkin Özarslan (Tuğrul Tülek), Birgül Tezel (Sitare Akbaş), Zeynep Tezel (Mina Demirtaş), Mira Alkanlı (Esma Yılmaz), gibi isimler Kızıl Goncalar dizisinin oyuncu kadrosunda yer alıyor.

KIZIL GONCALAR 12.BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI

Kızıl Goncalar dizisinin 12. Bölüm fragmanı yayınlandı. Kızıl Goncalar 12. Bölümde ne olacak? Kızıl Goncalar dizisinin 12. Bölüm fragmanını aşağıda yer alan linke tıklayarak izleyebilirsiniz.

KIZIL GONCALAR 12. BÖLÜM FRAGMANINI BURAYA TIKLAYARAK İZLEYEBİLİRSİNİZ.

Kaynak: HABER MERKEZİ

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.