Kısmetse Olur Yarışmacısı Çağrı Özer'in Nihat Hatipoğlu'nun İftar Programına katıldı- Nihat Hatipoğlu’na sorulan soru herkesi şaşkına çevirdi!

Nihat Hatipoğlu'nun iftar programında sorulan sorular, sık sık sosyal medyada tartışma konusu oluyor. Gündemde yerini alan konulardan biri de Kısmetse Olur programı yarışmacısı Çağrı Özer’in sorduğu soru oldu. Kısmetse Olur: Aşkın Gücü programının ünlü yarışmacısı Çağrı Özer, Nihat Hatipoğlu'nun iftar programına katılarak soru sorduğu soruyla izleyicileri ve Hatipoğlu’nu şaşırtmayı başardı.

Haber Giriş Tarihi: 03.04.2024 12:27
Haber Güncellenme Tarihi: 03.04.2024 12:27
Kaynak: HABER MERKEZİ
Kısmetse Olur Yarışmacısı Çağrı Özer'in Nihat Hatipoğlu'nun İftar Programına katıldı- Nihat Hatipoğlu’na sorulan soru herkesi şaşkına çevirdi!

Kısmetse Olur: Aşkın Gücü, televizyon ekranlarında evlilik programlarının yasaklanmasının ardından YouTube'da yayınlanmaya başlamış ve büyük ilgi görmüştü. Programın ilk sezonundan yarışmacı olan Çağrı Özer, izleyicilerin dikkatini çeken isimlerden biri olmuştu. Tarzı ve TikTok paylaşımlarıyla fenomen haline gelen Çağrı, yeni bir garipliğe daha imza attı. Nihat Hatipoğlu'nun iftar programına seyirci olarak katılan ve uygunsuz fotoğraflar almasıyla ilgili soru soran Çağrı, herkesi şaşırttı.

KISMETSE OLUR ÇAĞRI

'UYGUNSUZ FOTOĞRAFLAR...'

Oyunculuk ve müzikle ilgilendiğini belirten Çağrı Özer, Nihat Hatipoğlu'na dönerek, "Hocam, ben sosyal medya fenomeniyim. Sosyal medya üzerinden kadınlardan uygunsuz mesajlar ve fotoğraflar alıyorum" dedi.

KISMETSE OLUR ÇAĞRI NİHAT HATİPOĞLU

NİHAT HATİPOĞLU YENİDEN SORDU

Hatipoğlu, "Evet, sana gönderiyorlar yani?" diye tekrar sordu. Çağrı Özer ise, "Evet, bana gönderiyorlar. Bu, kul hakkına girer mi?" şeklinde yanıtladı.

Nihat Hatipoğlu, "Elbette girer. Bunlar çirkin şeyler. Allah sana yardım etsin. Tuzaklara düşme" şeklinde cevapladı. Bu anlar, programın yayınından sonra hızla sosyal medyada konuşulmaya başlandı.

KISMETSE OLUR ÇAĞRI NİHAT HATİPOĞLU

KISMETSE OLUR ÇAĞRI KİMDİR?

Nişantaşı'nda yaşayan Çağrı Özer, Kısmetse Olur: Aşkın Gücü yarışmasına yeni katıldı. Oyunculuk ve modellik yapmasının yanı sıra 25 yaşındaki yarışmacı, aynı zamanda işletmeci. Tarzı ve TikTok paylaşımlarıyla da fenomen haline gelmiş durumda.

Kaynak: HABER MERKEZİ

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.