TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Kefilsiz belgesiz 100.000 TL ihtiyaç kredisi! QNB Finansbank’tan arife günü kampanyası

Gelir belgeniz olmadan 100.000 TL krediye başvuru yapabilirsiniz. QNB Finansbank'tan dev kampanya hakkında detaylı bilgiler haberimizde..

Haber Giriş Tarihi: 10.04.2024 11:00
Haber Güncellenme Tarihi: 10.04.2024 15:38
Kaynak: HABER MERKEZİ
Kefilsiz belgesiz 100.000 TL ihtiyaç kredisi! QNB Finansbank’tan arife günü kampanyası

QNB Finansbank nakit kampanyasına devam ediyor. Artık gelir belgeniz olmadan sadece TC kimlik numaranız ile 100.000 TL kredi başvurusunda bulunabilirsiniz. Para sorunlarınızı hızlı ve kolay çözebileceğiniz bu fırsatı kaçırmayın.

SMS kredisine başvurmak artık çok kolay. TC kimlik numaranızı 5030’a mesaj olarak göndermeniz yeterli. Başvurunuz hızlı bir şekilde işleme alınacak, en uygun ödeme yöntemiyle finansman alacaksınız.

QNB Finansbank, müşterilerinin memnuniyetlerini ön planda tutarak fayda sağlamaya devam ediyor. Bu kampanyayla hayallerinizi gerçekleştirin, işinizi büyütün, acil ihtiyaçlarınızı hemen karşılayın. QNB Finansbank Nakit kampanyası ile 100.000 TL’ye kadar kredi kullanabilir, uygun koşullarla ödeme yapabilirsiniz.

Müşteri memnuniyeti odaklılığıyla tanınan QNB Finansbank, hem profesyonel hem de güler yüzlü kadrosuyla sizlere mümkün olan en iyi hizmeti sunacaktır. Kampanya kapsamında TC Kimlik numarası ile gelir belgesi olmadan 100.000 TL ödeme almak için yapılan başvurular hızlı bir şekilde işleme alınıp tamamlanacaktır. QNB Finansbank, zamanınıza değer veren bir banka olarak işleminizi en hızlı şekilde gerçekleştirip size ihtiyacınız olan desteği sağlayacak.

Kaynak: HABER MERKEZİ

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.