TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Jonas Svensson kimdir? Jonas Svensson ne kadar maaş alıyor?

Beşiktaş’ın başarılı futbolcusu Jonas Svensson hakkında merak edilenler sık sık gündem oluyor ve arama motorlarında aratılıyor. Biz de sizin için kendisine dair merak edilen detayları derledik. Peki Jonas Svensson kimdir ve ne kadar maaş alıyor? İşte merak edilen tüm detaylar…

Haber Giriş Tarihi: 08.05.2024 15:30
Haber Güncellenme Tarihi: 08.05.2024 15:30
Kaynak: HABER MERKEZİ
Jonas Svensson kimdir? Jonas Svensson ne kadar maaş alıyor?

Jonas Svensson birçok Beşiktaş taraftarı tarafından merak edilen isimlerden biri haline geldi. Svensson'un hayatı, futbol kariyeri ve geçmişte forma giydiği takımlar hakkında bilgi sahibi olmak isteyen birçok kişi, sosyal medyada araştırmalar yapıyor. Peki, Jonas Svensson kimdir ve ne kadar maaş alıyor? Detaylar haberimizde…

Jonas Svensson kimdir?

Norveç'in Verdal şehrinde 6 Mart 1993 tarihinde doğan Jonas Svensson, sağ bek pozisyonunda oynayan bir milli futbolcudur ve Süper Lig takımlarından Beşiktaş'a transfer olmuştur. Futbol kariyerine memleketinin takımı Verdal altyapısında başlayan Svensson, 2008 yılında Levanger'e katıldı ve bir sezon boyunca bu takımın formasını giydi.

jonas svensson

Jonas Svensson, 2009'da Rosenborg'a transfer oldu ve 2011'de as takıma yükseldi. Rosenborg formasıyla 2015 ve 2016 yıllarında Norveç Ligi'ni iki kez kazandı ve aynı dönemde Norveç Kupası'nı da iki kez müzesine götürdü.

2021'de Eredivisie ekibi AZ Alkmaar'a, 1,7 milyon Avro bonservis ücreti karşılığında transfer oldu. AZ Alkmaar'da beş sezon boyunca 152 resmi maça çıktıktan sonra Temmuz 2021'de Adana Demirspor'a katıldı.

Uluslararası arenada, Svensson, Norveç'in 15 yaş altı takımından 23 yaş altı takımına kadar tüm genç milli kategorilerinde forma giydi. 2015 yılında Norveç milli takımıyla ilk maçına çıktı ve toplamda 23 kez milli formayı temsil etti.

jonas svensson 2

Svensson'un profesyonel kariyeri boyunca çıktığı maçlarda 18 gol kaydetti.

Jonas Svensson ne kadar maaş alıyor?

Jonas Svensson’ın maaşı hakkında net bir bilgi bulunmamakta.

Kaynak: HABER MERKEZİ

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.