TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

İncila’dan Mete’ye bebek sürprizi: Sakla Beni 25. bölümde neler olacak?

Sakla Beni televizyon dünyasının gözde yapımlarından biri olmaya devam ediyor ve her bölümünde izleyicileri sürükleyici hikayesiyle büyülüyor. Star TV ekranlarında yayınlanan dizi, 25. bölüm fragmanıyla hayranlarını heyecanlandırdı. Peki, bu hafta Sakla Beni’de neler olacak? Sakla Beni 25. Bölümde neler yaşanacak? İşte detaylar...

Haber Giriş Tarihi: 24.04.2024 14:35
Haber Güncellenme Tarihi: 24.04.2024 14:35
Kaynak: HABER MERKEZİ
İncila’dan Mete’ye bebek sürprizi: Sakla Beni 25. bölümde neler olacak?

Star TV'nin sevilen dizisi Sakla Beni'nin son bölümünde, Mete'nin İncila'ya olan duygularını herkesin önünde açıklaması büyük bir sürpriz yaratır. Artık gerçekleri saklamaktan vazgeçen Mete, bu adımdan pişmanlık duymazken, İncila ise bu gerçeğin herkesin önünde dile getirilmesini doğru bulmaz. Aşka ve sevgiye inanan Naz, Mete ile İncila arasındaki duyguları kabullenir, ancak gerçekleri sakladıkları için kendini aldatılmış hisseder. Bu süreçte en büyük destekçisi yine Kadir olur. Mete ile İncila ise aile ilişkilerini düzeltmek için çaba harcarlar. Naz ve Kadir ilişkilerinde önemli ve heyecan verici adımlar atarlar. Hayatın gerçekleri hakkında daha fazla farkındalık kazanan Kont Ziya, Atıf ile yüzleşir. İntikam peşinde olan beklenmedik bir düşman, Kont Ziya'nın karşısına ansızın çıkar. Peki Sakla Beni yeni bölümde neler yaşanacak? Sakla Beni 25. Bölümde neler olacak?

SAKLA BENİ 25. BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Sakla Beni 25 bölüm fragmanında Mete ve İncila aşkına Naz’dan onay geldiği görülüyor. İncila, Mete’ye hamile olduğunu söylüyor.

İncila ve Naz aralarındaki buzları eritirken Kadir ve Mete’nin başı dertte. Mete vuruluyor mu?

Kont Ziya ölümden döndü, ailesine kavuştu. Bundan sonra Kont Ziya’yı neler bekliyor?

Atıf'ın önüne geçerek kurşunun hedefi olan Ziya, ölüm ve yaşam arasındaki ince çizgide gidip gelirken, vurulma haberi tüm aileye bomba gibi düşer. Kaygı dolu bekleyiş sürerken Filiz, Ziya için bir fedakarlıkta bulunur.

Naz ve Kadir, birbirlerine duydukları sevgiyi aile büyükleriyle paylaşmaya karar vererek, ilişkilerinde büyük bir adım atarlar. Çocuklarının ilişkisine sıcak bakmayan Filiz ve Yüksel, birbirlerinden hiç hazzetmeseler de aynı amaç için iş birliği yapmaya karar verirler.

Dedesine kurşun sıkanlardan intikam almayı aklına koyan Mete, Kadir'in de yardımıyla Akın'a bir intikam mesajı gönderir. Kadir ve Naz aldıkları önemli kararı büyük bir heyecanla herkesin huzurunda açıklarken, onları hiç ummadıkları bir sürpriz bekliyordur.

Kaynak: HABER MERKEZİ

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.