TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

İnci Taneleri'nde veda zamanı... Sezon finali tarihi belli oldu

Yılmaz Erdoğan'ın reyting rekorları kıran dizisi İnci Taneleri'nin sezon finali tarihi sonunda belli oldu. Dizinin sezon finalinin ne zaman yapılacağı artık netlik kazandı. Peki İnci Taneleri ne zaman sezon finali yapacak? İşte merak edilen tüm detaylar…

Haber Giriş Tarihi: 08.05.2024 11:12
Haber Güncellenme Tarihi: 08.05.2024 11:12
Kaynak: HABER MERKEZİ
İnci Taneleri'nde veda zamanı... Sezon finali tarihi belli oldu

Kanal D'de her hafta ilgi ile izlenen İnci Taneleri dizisi izleyicisini üzecek. Yılmaz Erdoğan'ın yazıp başrolünü üstlendiği İnci Taneleri'nin sezon finali tarihi merak konusu haline gelmişti. Kanal D yönetimi nihai kararını verdi ve diziye 2. sezon onayı verdi. Artık dizi severler, İnci Taneleri'nin sezon finalinin ne zaman olacağını öğrenebilirler.

Birsen Altuntaş'ın haberine göre; "İnci Taneleri" dizisi, perşembe günleri Kanal D'de izleyicileri ekran başına toplamaya devam ediyor. Şenol Sönmez'in yönettiği dizi, hapishaneden çıkan Azem adlı idealist öğretmenin ailesini bir araya getirme mücadelesini konu ediniyor. Dizinin sezon final tarihi de belli oldu. 17. bölümde sezon finali yapacak.

inci taneleri

30 MAYIS'TA VEDA EDECEK

Dizinin tatile gireceği 30 Mayıs Perşembe akşamında, Yılmaz Erdoğan'ın yanı sıra Hazar Ergüçlü, Selma Ergeç, Kubilay Aka, Rıza Kocaoğlu, Güven Kıraç ve Yasemin Baştan gibi isimlerden oluşan ekibe, "Nehir" rolüyle Sera Kutlubey katılmıştı.

inci taneleri 2

YENİ SEZON NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

İnci Taneleri dizisinin yeni bölümleri, Eylül ayında izleyicilerle buluşacak. Kanal D kaynaklarından elde edilen bilgilere göre, yeni sezonunda dizi kadrosuna yeni oyuncuların katılması planlanıyor. Bu doğrultuda, yeni oyuncularla yapılan görüşmelerin halen devam ettiği belirtildi.

inci taneleri 3

Kaynak: HABER MERKEZİ

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.