TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

İnci Taneleri 10. bölüm fragmanı yayınlandı! İnci Taneleri'nde bu hafta neler olacak?

Kanal D’nin yeni dizisi İnci Taneleri yayınlanan tanıtımı ile izleyicileri ekran karşısına kilitledi. Merakla beklenen İnci Taneleri 10. bölüm fragmanı yayınlandı. İnci Taneleri'nin bu haftaki bölümünde izleyiciyi neler bekliyor?

Haber Giriş Tarihi: 28.03.2024 15:21
Haber Güncellenme Tarihi: 28.03.2024 15:21
Kaynak: HABER MERKEZİ
İnci Taneleri 10. bölüm fragmanı yayınlandı! İnci Taneleri'nde bu hafta neler olacak?

Kanal D’nin yeni dizisi İnci Taneleri, 25 Ocak Perşembe günü ilk bölümü ile izleyicilerin karşısına çıktı... Yılmaz Erdoğan'ın kaleme aldığı ve aynı zamanda başrol Azem'e hayat vereceği yeni dizi İnci Taneleri'nin ilk bölümü ekranlarda yerini aldı. Bir pavyon kadınına hayat verecek olan Hazar Ergüçlü'nün dans performansının yer aldığı dizi tanıtımı izleyiciler tarafından oldukça ilgi gördü. Merakla beklenen dizinin 10. bölüm fragmanı ise yayınlandı. Senaryosunu ve görsel sanat yönetmenliğini Yılmaz Erdoğan'ın üstlendiği, yönetmenliğini Şenol Sönmez'in yaptığı, BKM yapımı dizi her Perşembe Kanal D'de...

İNCİ TANELERİ SON BÖLÜMDE NE OLDU?

21 Mart Perşembe günü yayınlanan İnci Taneleri dizisinin 9. bölümünde Cihan'ın başı belaya girer ve Azem, oğlunu kurtarmak için tehlikeli planlar yapar. 

Azem, ailesini bir araya getirmek için elinden geleni yapmak için hazırdır. Artık tek çaresi iki evladına birden ulaşmaktır. Cihan isteyene kadar da onunla iletişim kurma ısrarından vazgeçecektir. Ancak Cihan’ın içine düştüğü tehlike kararını uygulamasına izin vermez. Dilber, Alişan'ı Zahir'den kaçırmak için başka bir okula yazdırmak ister. Ancak okul müdürü Dilber'e ne iş yaptığını sorunca Alişan'ın okul hayatını etkileyecek bir durum oluşur. Dilber, yalan söyleyemediği için oğlunu okula kaydını yaptıramaz. 

Cihan, Elif'le buluştuğu kafeden Sırat Sıcak'ın adamları tarafından aldırılır. Sırat, hamle yapacağını önceden bildirmiştir. Berzan, Cihan'ı alır ve büyük bir kaos başlar. Azem, Berzan'ın da yardımıyla Cihan'ı kurtarmanın bir yolunu bulur. Berzan, Cihan için Sırat Sıcak'ın gizli bir videosunu Azem'e verir. Azem bu videoyla Sırat Sıcak'ı adeta püskürtür. 

Zahir, saklandığı delikte çıkar ve Dilber'in kaldığı otele adamlarıyla baskın yapar. Dilber, Alişan’la yeni bir yaşam kurmak için elinden geleni yapsa da hiç ummadığı bir şekilde hayatı tepetaklak olur.

İNCİ TANELERİ KONUSU

Karısı ve iki çocuğuyla mutlu bir hayatı olan Azem, öğrencilerinin çok sevdiği bir edebiyat hocasıyken tek bir gecede hayatı baştan ayağa değişir. Yıllarını dört duvar arasında geçiren Azem hapishaneden çıktığında tek bir amacı vardır. Çocuklarını bulup, onlarla yeniden bir masa etrafında oturabilmek. Lakin Azem’in unuttuğu bir şey vardır. Zaman; Azem’in çocukları için de aynı şekilde zor geçmiş, artık onlar da zamanın zembereğinden geçip bambaşka hayatlar kurmuşlardır…. 

İNCİ TANELERİ OYUNCU KADROSU

Kanal D’nin yeni dizisi İnci Taneleri, oyuncu kadrosunda birbirinden başarılı pek çok isim yer alıyor.

Yılmaz Erdoğan, Hazar Ergüçlü, Selma Ergeç, Kubilay Aka, Güven Kıraç, Yasemin Baştan, Mustafa Yıldıran, Orkuncan İzan, Mücahit Koçak, Ülkü Hilal Çiftçi gibi isimler İnci Taneleri dizisinin oyuncu kadrosunda yer alıyor.

İNCİ TANELERİ 10.BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI

İnci Taneleri dizisinin 10. Bölüm fragmanı yayınlandı. İnci Taneleri 10. Bölümde ne olacak? İnci Taneleri dizisinin 10. Bölüm fragmanını aşağıda yer alan linke tıklayarak izleyebilirsiniz.

İNCİ TANELERİ 10. BÖLÜM FRAGMANINI BURAYA TIKLAYARAK İZLEYEBİLİRSİNİZ.

Kaynak: HABER MERKEZİ

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.