TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Ilgaz savcı kaçırılıyor… Eren ceza alacak mı? Yargı yeni bölümde neler olacak? Yargı 90.bölüm 2. Fragman yayınlandı!

Yargı dizisinin son bölümü, izleyicileri heyecanlandıran olaylarla doluydu ve bu hafta neler olacağı büyük bir merak konusu haline geldi. Yargı'nın 90. bölüm fragmanı, dizinin tutkunları tarafından araştırılmaya başlandı. Dizide Pınar Deniz ve Kaan Urgancıoğlu gibi başarılı oyuncuların performansı izleyiciler tarafından büyük beğeni topluyor. Peki, Yargı yeni bölümde neler olacak? İşte Yargı fragmanı…

Haber Giriş Tarihi: 20.04.2024 11:13
Haber Güncellenme Tarihi: 20.04.2024 11:13
Kaynak: HABER MERKEZİ
Ilgaz savcı kaçırılıyor… Eren ceza alacak mı? Yargı yeni bölümde neler olacak? Yargı 90.bölüm 2. Fragman yayınlandı!

Kanal D'nin izleyicileri tarafından sevilen dizisi Yargı, son olarak 89. bölümüyle ekrana geldi ve büyük ilgi gördü. Dizinin önceki bölümünün ardından gelecek haftanın neler getireceği merak ediliyor ve izleyiciler Yargı'nın yeni bölüm fragmanını araştırmaya başladılar. Peki, Yargı'nın 90. bölüm fragmanı yayınlandı mı, gelecek hafta neler yaşanacak? Diziseverler, gelecek bölümdeki gelişmeler hakkında ipuçları arıyorlar ve heyecanla bekliyorlar. Yeni bölüm fragmanının yayınlanıp yayınlanmadığı da takipçilerin en çok merak ettiği konular arasında yer alıyor. İşte Yargı yeni bölümünde olacaklara dair bilgiler…

yargı

YARGI YENİ BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Ilgaz, emniyet ve adliyedekiler peşine düştükleri, Tuğçe olayına karışmış kaçakları ölü olarak ele geçirmişlerdir. Akla gelen ihtimal şimdi daha da kuvvetlenmiştir; tüm bu ölümlerin arkasında Eren’in intikamı mı var? Ilgaz cevabını duymaktan korktuğu sorunun sonuna kadar ardına düşmeye, adalet terazisinde gram şaşmamaya kararlıdır.

yargı

Tuğçe yavaş yavaş kendine gelirken, Efe’nin büyük sürprizi ile göz yaşlarına boğulacaktır. Osman ise Aylin’den boşanır boşanmaz kendisini Zümrüt’ün yanında, bilmediği karanlık bir plana adım adım çekilirken bulur.

Yekta Rafet ile iş birliğinde İclal’in geçmişinden gelen dosyanın peşinden gitmektedir. Öte yandan öfkesinin iyice arttığı Laçin’i köşeye sıkıştırmak için bir hamle daha yapar. Ceylin de yeni bir gelişmeyle bir anda kendisini okulda zehirlenen çocukların davasının tam göbeğinde, keşmekeş içerisinde bulur.

yargı

Ilgaz ve Ceylin’le başlayıp herkeste artan “Eren” şüphesi, artık Eren’i ifadeye almayı zorunlu kılar. Eren’in ifadesindeki çarpıcı sözleri ve olaylara bakış açısı herkesi derinden sarsar. Tüm bunların yanı sıra, olanca bilinmezliğiyle bir kara bulutun, hızla üzerlerini kaplamak üzere olduğunun henüz hiç kimse farkında değildir.

Yargı heyecan dolu yeni bölümü ile pazar akşamı saat 20.00’de Kanal D'de!

YARGI 90.BÖLÜM 2.FRAGMANI BURADA!

Kaynak: HABER MERKEZİ

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.