TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

İletişim oyununda duygu dolu anlar: Survivor iletişim oyununu kim kazandı?

Survivor All Star 2024'te nefesler tutulduğu bir rekabetin içine doğru yol alıyor! Heyecan dorukta ve bu heyecan 23 Nisan Salı günü yayınlanacak olan yeni bölümle birlikte daha da artıyor. Peki, 23 Nisan'da Survivor iletişim oyununu kim, hangi takımın? Herkesin merakla beklediği detaylar bu bölümde açığa çıkacak. Bu mücadele dolu serüvenin heyecanına katılmak için 23 Nisan'daki yayını kaçırmayın!

Haber Giriş Tarihi: 23.04.2024 15:06
Haber Güncellenme Tarihi: 24.04.2024 00:48
Kaynak: HABER MERKEZİ
İletişim oyununda duygu dolu anlar: Survivor iletişim oyununu kim kazandı?

Survivor All Star 2024, adeta bir nefes kesme arenaya dönüştü! Yarışmacılar arasındaki rekabetin şiddeti her geçen gün artıyor ve izleyicilerin heyecanı ise dorukta! Bu nefes kesici mücadele, 23 Nisan Salı günü yayınlanacak olan yeni bölümle birlikte daha da yoğunlaşıyor. İletişim oyunu duygu dolu anlara sahne olurken ödülün ne olduğu merak ediliyor. Peki, 23 Nisan 2024 Salı Survivor iletişim oyununu kim kazandı? Bu mücadele dolu serüvenin heyecanına katılmak için 23 Nisan'daki yayını kaçırmayın! Sonuçları öğrenmek ve bu nefes kesici maceraya tanıklık etmek için ekran başında olun!

SURVİVOR İLETİŞİM OYUNUNU KİM KAZANDI?

Survivor'da heyecan dolu bir akşam daha! All Star sezonunun vazgeçilmez yarışmacıları, bu akşam iletişim oyunu için sahaya çıkıyor. Peki, 23 Nisan'da Survivor iletişim oyununu kim, hangi takım kazandı? Merakla beklenen detaylar, izleyicileri ekrana kilitliyor. Bu unutulmaz mücadeleyi kaçırmamak için hazır olun!

Survivor 2024 All Star'ın beklenen 23 Nisan Salı günü yayınlanacak yeni bölümünde heyecan dorukta! Yarışmacılar, her zamanki gibi zorlu mücadelelerin ardından iletişim oyununda kıyasıya rekabet edecekler. İzleyiciler, hangi takımın iletişim oyununu kazanacağını merakla bekliyor. 

Survivor 2024 All Star yarışmasının 23 Nisan Salı günü yayınlanan bölümde iletişim oyununu KIRMIZI TAKIM kazandı.

.

Kaynak: HABER MERKEZİ

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.