TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

İEF'de Migros ile müzik ziyafeti

92'inci İzmir Enternasyonal Fuarı’nda Migros, unutulmayacak bir müzik ziyafeti yaşattı

Haber Giriş Tarihi: 08.09.2023 08:03
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: BÜLTEN
İEF'de Migros ile müzik ziyafeti

Migros’un etkinlik sponsorluğunu üstlendiği, “Gençlik: Bugünün Öncüsü” temasıyla düzenlenen 92’nci İzmir Enternasyonal Fuarı ziyaretçilerini ağırlamaya devam ediyor. 10 Eylül’e kadar sürecek fuarda İzmirliler, her yıl olduğu gibi Migros sponsorluğunda pop müziğinin başarılı isimleriyle bir araya geldi.

Migros’un gelenekselleşen Çim Konserleri’nde sahneye çıkan Funda Arar ve Yüzyüzeyken Konuşuruz ile katılımcılara müzik ve eğlence dolu bir akşam yaşattı. En beğenilen şarkılarını İzmirliler için seslendiren sanatçılar, Cumhuriyet’in 100. yıl coşkusunu katlarken, fuar keyfini şölene dönüştürdü.

Migros, dileyicilere müzik dolu keyifli saatler yaşatan konser desteklerinin yanı sıra ödüllü sosyal sorumluluk projesi Aile Kulübü ve kişisel bakım mağazası Mion stantları ile fuarda yer almayı sürdürüyor. Cilt ve saç bakım etkinlikleriyle ürün tanıtımlarının gerçekleştirildiği Mion standında çarkıfelek oyunuyla sürpriz hediyeler katılımcıları bekliyor. Migros’un Aile Kulübü ve Mion stantları 18:00 – 20:30 saatleri arasında ziyaret edilebiliyor.

BU HABER DE İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR - İzmir Enternasyonal Fuarı’nda müzik ziyafeti

Kaynak: BÜLTEN

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.