TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Hudutsuz Sevda 31. Bölüm Fragmanı Yayınlandı! Halil İbrahim, Tamer'i buluyor! Hudutsuz Sevda yeni bölümde neler olacak?

Başrollerinde Deniz Can Aktaş, Miray Daner, Esra Dermancıoğlu, Burak Sevinç, Asuman Dabak ve Burak Sergen'in yer aldığı sevilen dizi "Hudutsuz Sevda"nın heyecanla beklenen yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Peki Hudutsuz Sevda 31. Bölümde neler olacak? İşte detaylar…

Haber Giriş Tarihi: 08.05.2024 10:48
Haber Güncellenme Tarihi: 08.05.2024 10:48
Kaynak: İHA
Hudutsuz Sevda 31. Bölüm Fragmanı Yayınlandı! Halil İbrahim, Tamer'i buluyor! Hudutsuz Sevda yeni bölümde neler olacak?

NOW'un izleyicileri tarafından büyük bir ilgiyle takip edilen Hudutsuz Sevda’nın heyecan dolu 31. bölüm fragmanı yayınlandı. MedYapım'ın yapımcılığını üstlendiği, Murat Öztürk'ün yönetmen koltuğunda oturduğu ve Bahadır Özdener'in senaryosunu kaleme aldığı dizi, izleyicilerine her hafta yeni sürprizlerle dolu bir dünya sunmaya devam ediyor. Yayınlanan fragmanla birlikte dizinin takipçileri, yeni bölümde neler olacağına dair heyecanlarını arttırdı. Ana karakterlerin karşılaşacakları yeni maceralar ve yaşayacakları duygusal gelişmeler merakla bekleniyor. Hudutsuz Sevda dizisinin tutkulu izleyicileri, 31. bölümde nelerin yaşanacağını öğrenmek için sabırsızlanıyor. Peki Hudutsuz sevda 31. Bölümde neler olacak? İşte detaylar…

Hudutsuz Sevda dizisinin 31. bölümünden ikinci fragman yayınlandı! Yeni bölümde Tamer'in yakalanışı ve Halil İbrahim'in alacağı intikamın detayları fragmanla gün yüzüne çıktı.

MedYapım'ın yapımcılığını üstlendiği ve Murat Öztürk'ün yönetmenliğini yaptığı Hudutsuz Sevda, 9 Mayıs Perşembe günü Now Tv'de izleyicilerle buluşacak.

Hudutsuz sevda 30. bölümde neler oldu?

Nihat'ın kışkırtmasıyla Fikret'i öldürmek için harekete geçen Tamer, yanlışlıkla Tuncay Leto'yu vurarak öldürür. Leto ailesi, küçük oğullarının ölümünün ardından bu trajik olayın sorumlusunu bulmaya çalışır. Zeynep, artık çocuğunun olmayacağını kabullenir ve Halil İbrahim'e ilişkinin sona erdiğini söyler. Halil İbrahim, bu acıya rağmen savaşını sürdürmek zorundadır. Nihat, daha fazla intikam almak için durmaz ve yine Tamer'i kullanarak Levent'i öldürmeye karar verir.

Now TV ekranlarında büyük beğeniyle izlenen Hudutsuz Sevda dizisinin yeni bölümü 9 Mayıs Perşembe akşamı saat 20.00'da!

Oyuncular:

Miray Daner,

Deniz Can Aktaş,

Esra Dermancıoğlu,

Burak Sergen,

Biran Damla Yılmaz,

Hülya Şen,

Burak Sevinç,

Özgür Emre Yıldırım,

Emre Bulut,

Haydar Şişman

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.