TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Heyecanla beklenen 11.11 indirimi nedir? 11 11 indirimleri ne zaman bitiyor?

Kasım ayının gelmesiyle birlikte birçok marka fiyatlarında indirime girdi. Alışverişin yoğun bir şekilde yapıldığı kasım ayının en göze çarpan indirimleri ise 11.11 indirimi nedir. 11.11 indirimleri saat kaçta? 11 11 indirimleri ne zaman bitiyor? İşte konuya ilişkin detaylar…

Haber Giriş Tarihi: 11.11.2023 13:28
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: HABER MERKEZİ
Heyecanla beklenen 11.11 indirimi nedir? 11 11 indirimleri ne zaman bitiyor?

Aylar öncesinden heyecanla beklenmeye başlanan 11.11 indirimi her kesimden insanın ilgisini çekmeyi başarıyor. Gerek mağazalar gerek internet alışverişleri gerek de mobil uygulamalar kasım ayında büyük bir yoğunluk yaşıyor. Pek çok insan ise alacakları ürünleri için 11.11 indirimlerini bekliyor. “11 11 indirimleri saat kaçta?” ve “11 11 indirimleri ne zaman bitiyor?” soruları bu döne sıklıkla araştırılıyor. 11.11 indirimi nedir birlikte inceleyelim.

11.11 indirimi nedir?

İndirimli ürün almak için önceden liste yapan kişiler, indirim oranının en yüksek olduğu günlerden biri olan 11.11 indirimi vaktini bekliyor. Bu noktada 11.11 indirimleri saat kaçta? sorusu gündeme geliyor. Giyimden gıdaya, ayakkabıdan çantaya, temizlik ürünlerinden makyaj malzemelerine, gözlükten saate, güzellik merkezlerinden saç tasarımına, mobilyadan beyaz eşyaya, aksesuardan bebek ürünlerine ve daha pek çok sektörü de içine alarak gerçekleşen 11.11 indirimleri, her yıl aynı tarihte yineleniyor. İhtiyaç duyulan ürünün fiyatının ciddi oranda düşüş gösterdiği 11.11 indirimi, yalnızca ülkemizde değil dünyanın dört bir tarafında büyük yankı uyandırıyor. 90’lı yıllardan bu yana devam eden bir gelenek haline gelen kasım indirimleri, ilk olarak Çin’de ortaya çıktı. 14 Şubat Sevgililer Günü’nde yalnız olmaları nedeniyle kutlayamayan dört üniversite öğrencisi, 11.11 tarihini kendilerine Bekarlar Günü olarak belirledi. Bu tarihte yer alan her bir 1 rakamını da içlerinden birine ithaf etmişlerdir. Aradan belirli bir zaman geçtikten sonra her yılın 11.11 tarihinde birbirlerine hediye vermişlerdir. 4 kişilik bu arkadaş grubunun kendi aralarında başlattıkları bu hediyeleşme, zaman içerisinde dünyanın dört bir noktasına yayılarak, günümüzdeki indirim fırsatlarının doğmasına neden olmuştur.

11.11 indirimleri ne zaman başlıyor?

Her yıl kasım ayının 11’inde kendini gösteren 11.11 indirimleri, tüm günü kapsayacak şekilde uygulanıyor. Her marka indirim yapacağı özel bir saat aralığı var ise bunu önceden müşterilerine duyuruyor. Bununla birlikte kimi zaman ek sürpriz indirimler de yapılıyor. 11 11 indirimleri ne zaman bitiyor? sorusunun yanıtı ise gece yarısı olarak kendini gösteriyor. Kasım 12’den itibaren normal ay boyu devam etmekte olan indirim fırsatları uygulanmaya devam ediliyor.

BU HABER DE İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR: Tesla alacakları sevdiren haber! Tesla’dan Türkiye’ye özel indirim!

Kaynak: HABER MERKEZİ

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.