Gizem Örge kimdir, evli mi? Kaç yaşında?

Gizem Örge, Milli Takım’da ve Fenerbahçe Opet’te gösterdiği performansıyla sosyal medyada pek çok kişinin merak edip araştırdığı isimler arasında yer alıyor. Spor kariyeri ve başarılarıyla tanınan Örge, sosyal medyada geniş bir takipçi kitlesine sahiptir. Peki Gizem Örge kimdir, evli mi? Kaç yaşında?

Haber Giriş Tarihi: 09.07.2024 16:27
Haber Güncellenme Tarihi: 09.07.2024 16:27
Kaynak: HABER MERKEZİ
Gizem Örge kimdir, evli mi? Kaç yaşında?

Gizem Örge, genç yaşlardan itibaren Milli Takım formasıyla dikkat çeken bir voleybolcu olarak kariyerine başladı. Hem Türkiye'de hem de uluslararası arenada libero olarak gösterdiği performansla takdir topladı. Özellikle dünya ve Avrupa liglerinde sergilediği üstün performansıyla "En İyi Libero" ödüllerini kazanarak adını duyurdu. Gizem Örge, voleybol kariyerindeki başarılarıyla genç voleybolcular için ilham kaynağı olmaya devam ediyor. Peki Gizem Örge kimdir, evli mi? Kaç yaşında?

Gizem Örge kimdir?

Hatice Gizem Örge, 26 Nisan 1993 tarihinde Ankara'da dünyaya geldi ve voleybol kariyerine Ankara Eczacı Voleybol Kulübü'nde başladı. 2012-2013 sezonunda Nilüfer Belediyespor'a transfer oldu ve ardından 2013 yılında VakıfBank'a katıldı. VakıfBank formasıyla kariyerinde birçok başarı elde etti; 3 FIVB Kulüpler Dünya Şampiyonası, 2 CEV Avrupa Şampiyonlar Ligi, 5 Türkiye Ligi, 3 Türkiye Kupası ve 3 Türkiye Süper Kupası şampiyonluğu yaşadı. Örge, Yıldız Kız Milli Takımı ile Dünya dördüncülüğü, Gençlik Olimpiyatları ve Balkan şampiyonluğu kazandı. 2015 yılında U23 Milli Takımı'nda yer aldı ve 2014 yılında Avrupa Ligi Şampiyonu olan A Kadın Voleybol Milli Takımı'nda da oynadı. Dünya, Avrupa ve Türkiye Liglerinde "En İyi Libero" ödüllerine layık görülen Gizem Örge, 2021-22 sezonunda Fenerbahçe'ye transfer oldu. Ayrıca, 2023 FIVB Voleybol Kadınlar Milletler Ligi ve 2023 Avrupa Kadınlar Voleybol Şampiyonası'nda şampiyon olan Türkiye Kadın Milli Voleybol Takımı kadrosunda da yer aldı.

Gizem Örge evli mi?

Gizem Örge, 2017 yılında oyuncu Cavit Çetin Güner ile evlendi. Ancak çift, 2019 yılında ayrıldı.

Kaynak: HABER MERKEZİ

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.