TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Gerçekler Esra Erol'da ortaya çıktı! Canlı yayında gözaltına alındılar

Esra Erol'da programı yine çok skandal bir olayı ekrana taşıdı. Fakat ilerleyen dakikalarda olayın gerçek yüzü ortaya çıktı. Peki Esra Erol'da yaşanan bu skandal olayın perde arkasında neler yaşandı? Detaylar haberimizde...

Haber Giriş Tarihi: 30.04.2024 12:20
Haber Güncellenme Tarihi: 30.04.2024 12:20
Kaynak: HABER MERKEZİ
Gerçekler Esra Erol'da ortaya çıktı! Canlı yayında gözaltına alındılar

Gündüz kuşağının ilgi ile izlenen programlarından Esra Erol'da yine skandal bir olayı ekrana taşıdı. Programa katılan bir anne Esra Erol ve ekibinden kızını bulmak için yardım istedi. Peki olayın gerçek yüzü nedir? İşte detaylar...

Programa katılan anne Songül, kızı Berfin'in kaçırıldığını ve zorla evlendirildiğini iddia ederek Esra Erol ve ekibinden yardım istedi. Ancak, yaşananlar aslında göründüğü gibi değildi.

14 yaşındaki Berfin'in annesi Songül, "Cuma Gezer, kızımı kaçırdı" diyerek Esra Erol'dan yardım istedi. Songül Hanım'ın iddiasına göre, 15 yaşındaki kızı Berfin, kuzeni Cuma tarafından kaçırılmış ve zorla evlendirilmişti. Ancak, Cuma'nın amcasının stüdyoya getirdiği kanıtlar, bu iddiaları tamamen çürüttü.

esra erol

Bir video yayınlandı ve iddiaya göre, Berfin'in babası ve Cuma'nın akrabası bir araya geldi ve Berfin'in 100 bin TL karşılığında "satıldığı" belirtildi. Bu çarpıcı iddiaların ardından, Esra Erol ve ekibi hemen harekete geçerek Berfin'i bulmak için çalışmalara başladı. "Kız çocuklarının yeri okul sıralarıdır" diyen Esra Erol, okula gitmesi gereken yaşta çalıştırılan, çocuk işçi olarak kullanılan, sonra başlık parası için satılan Berfin ve onu kaçıran Cuma Gezer'in izini sürdü.

Canlı yayına gelen tanıklar tek tek ifade verdi. Herkes kendini aklamaya çalıştı. 14 yaşındaki Berfin'in babası Ahmet'in de bulunduğu "100 bin liraya satılma anlaşması görüntüsü" stüdyoya bomba gibi düştü! Berfin'in ailesi, kızlarını sattıklarını reddetse de Esra Erol, gerçekleri ortaya çıkardı. Esra Erol'un bulduğu, Berfin'in babasının imzaladığı belge ve 100 bin liralık başlık parası dekontu herkesi şoke etti. Başlık parasının resmi kanıtı ve "çocuk gelin" belgeleri böylece Esra Erol tarafından gün yüzüne çıkarıldı.

Esra Erol'un programı ihbar kabul edildi ve emniyet güçleri hemen harekete geçti. İstanbul Emniyet Çocuk Şube Müdürlüğü ekipleri stüdyoya ulaştı. Polis, Berfin'in annesi Songül'ü, satış anlaşmasına aracılık eden Ali Öztürk ve Cuma'nın amcası Turgut'u canlı yayında gözaltına aldı. 21. yüzyılda çocuklarını okula göndermek yerine satan aileler ve skandala karışan kişiler hakkında yasal işlem başlatıldı. Esra Erol, özellikle kız çocuklarına hitap ederek, "Ben buradayım, siz yalnız değilsiniz. 'Abla, beni kurtar!' demeniz yeterli!" diyerek Türkiye'nin acı gerçeğine dikkat çekti ve bu olayın peşini bırakmayacağını vurguladı.

Kaynak: HABER MERKEZİ

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.