TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Genç girişimciden “Doğal Saç Atölyesi”

Doğal Saç Atölyesi Kurucusu Yunus Erdem, yeni atölyelerinde bu alanda en kaliteli ürünleri tüm Türkiye’ye sağlayacaklarını söyledi

Haber Giriş Tarihi: 03.09.2023 17:26
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: Haber Merkezi
ilksesgazetesi.com
Genç girişimciden “Doğal Saç Atölyesi”

Pamukkale Üniversitesi Biyoloji bölümünden mezun olduktan sonra Laborantlık mesleğine başlayan ancak kendisine uygun olmadığını anlayınca sonrasında ticarete atılan Yunus Erdem, kurduğu Doğal Saç Atölyesi ile peruk ve maç sektöründe marka haline geldi. Birkaç farklı iş denemesinin ardından 7 yıl önce girdiği bu alanda başarı basamaklarını hızla tırmanan Yunus Erdem, yeni mağaza ve atölyesini Bayraklı‘da açtı.

Türkiye, Rusya, Özbekistan ve İran başta olmak üzere dünyanın birçok farklı milletlerine ait kadın saçlarından hazırlanmış perukları Türk kadınları ile buluşturduklarını belirten Doğal Saç Atölyesi Kurucusu Yunus Erdem, yeni atölyelerinde bu alanda en kaliteli ürünleri tüm Türkiye’ye sağlayacaklarını söyledi.

Doğal Saç Atölyesi_ilkses (3)

Sorunlu saçlara çözüm

Türkiye’de peruğun ve Kaynak Saçın talebin arttığını söyleyen Erdem, “Renklendirmelerden sonra saçlar yıpranıyor, kopuyor, seyrekleşiyor. Saç ihtiyacı eskiden lüks kabul ediliyordu ancak artık bir ihtiyaç haline geldi. Sorunlu saçlara çözüm odaklı hizmet sunuyoruz” dedi.

Bayraklı’da farklı bir konsept ile yeni atölye ve mağazalarını açtıklarını ifade eden Erdem, “Bu mağazamızda Türkiye’nin her noktasındaki kuaförlere hizmet sunuyoruz. Kuaförler müşterilerinin ihtiyaç duyduğu peruğu ve saçı bizden temin ediyorlar. Müşterilerine uyguluyorlar. Tüm Türkiye ile birlikte yurtdışına da ihracat yapıyoruz”  diye konuştu.

Doğal Saç Atölyesi_ilkses (1)

Saç yapınıza göre uygun ürün

Bu sektörün müşterisinin yüzde 99 oranında kadınlar olduğunu ifade eden Erdem, doğru saçı seçme konusunda ihtiyaç sahibinin saç yapısına göre yönlendirme de yaptıklarını söyledi.  Saçların ırksal olarak farklı özellikleri olduğunu hatırlatan Erdem, “O yüzden her saç yapısına uygun saç portföyümüzde bulunuyor. Mesela saç ihtiyacı olan kişinin saçı sarı, ince telli, yumuşak ise Rus saçı, kabarık, gür, siyah ise Türk ve İran saçı önerebiliyoruz. Kadınlar için çok önemli ve vazgeçilmez olan saçlar için sunduğumuz çözümlerle kadınları mutlu ediyoruz” dedi.

BU HABER DE DİKKATİNİZİ ÇEKEBİLİR: İnsan saçı kaçakçılarına büyük darbe

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.