Gelin Evi yeni sezonda Aslı Hünel yok! Aslı Hünel Gelin Evi'ni neden bıraktı?

Show TV'nin fenomen programı 'Gelin Evi'nin ünlü sunucusu Aslı Hünel, sezon finalinin ardından beklenmedik bir kararla programdan ayrıldığını duyurdu. Üç sezondur izleyicilerle buluşan ve büyük ilgi gören programda sunuculuk yapan Hünel'in, zarar gördüğünü iddia ederek bu kararı aldığı belirtildi. Olay dolu anların yaşandığı ve izleyicilerin merakla takip ettiği 'Gelin Evi'nde yaşanan bu şok ayrılık, televizyon dünyasında büyük yankı uyandırdı. Peki, Aslı Hünel Gelin Evi'ni neden bıraktı? İşte detaylar...

Haber Giriş Tarihi: 01.07.2024 11:30
Haber Güncellenme Tarihi: 01.07.2024 11:30
Kaynak: HABER MERKEZİ
Gelin Evi yeni sezonda Aslı Hünel yok! Aslı Hünel Gelin Evi'ni neden bıraktı?

Show TV'nin sevilen gündüz kuşağı programlarından biri olan 'Gelin Evi'nin uzun süredir başarılı sunucusu Aslı Hünel, 2021 yılından bu yana programın sunuculuğunu üstleniyordu. Ancak Hünel, sezon finalinin ardından izleyicileri şaşırtacak bir kararla programdan ayrıldı. Show TV'de üç sezondur büyük ilgiyle takip edilen ve her bölümü olaylarla dolu olan 'Gelin Evi', Hünel'in şok eden ayrılığı ile gündem oldu. Peki, Aslı Hünel Gelin Evi'ni neden bıraktı? Detaylar haberiimzin devamında...

Aslı Hünel Gelin Evi'ni neden bıraktı?

Ünlü sunucu Aslı Hünel, 47 yaşında ve 2018 yılında Savaş Yurtsever ile evlenmişti. Uzun süredir Show TV ekranlarında yayınlanan 'Gelin Evi' programının sunuculuğunu üstlenen Hünel, programdan ayrılma kararı aldı. Hünel'in, "Kocamdan uzak kaldım, sürekli şehir dışındayım, çok yoruldum. Ev ve aile yaşantım zarar görüyor" diyerek eşi ve ailesine yeterince zaman ayıramadığı gerekçesiyle bu kararı verdiği öğrenildi. Hünel'in bu kararı, 'Gelin Evi'nin yeni sezonunda ekranlarda olmayacağı anlamına geliyor. Magazin Burada'nın haberine göre, ünlü sunucu dinlenmek ve ailesiyle daha fazla vakit geçirmek için yeni sezonu dinlenerek geçirmeyi tercih ediyor. Hünel'in veda haberlerine ilişkin henüz resmi bir açıklama yapmadığı belirtildi.

Aslı Hünel kimdir?

Aslı Hünel, 1977 yılı Haziran ayında İstanbul'da doğdu. Müzik yaşantısına Üsküdar Musiki Cemiyeti'nde adım attı ve 14 yaşında şan dersleri almaya başladı.

Müzik kariyerinde Türkiye'nin çeşitli bölgelerinde sahne alan Aslı Hünel, "Bambaşka" adlı albümünde yer alan şarkıları kliplendirdi. Ayrıca TGRT Haber kanalında 12 Eylül 2021 - 18 Aralık 2021 tarihleri arasında Cem Küçük ile birlikte "Günaydın Türkiye" programını sunduktan sonra, 20 Aralık 2021 tarihinden itibaren Show TV'de "Gelin Evi" adlı sabah kadın kuşağı programını sunmaya başladı.

Kişisel hayatında Aslı Hünel, oyuncu Saruhan Hünel'in kardeşidir. Annesi Arap, babası ise Selanik göçmenidir. 12 Nisan 2018 tarihinde iş insanı Savaş Fatin Yurtsever ile evlenmiştir. Hünel'in babası Mehmet Fevzi Hünel'i ise 26 Ekim 2020 tarihinde COVID-19 nedeniyle kaybetmiştir.

Kaynak: HABER MERKEZİ

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.