TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Gelin evi 5 yeni gelin ile haftaya başladı: Gelin Evi'nde ilk ziyaret Tuğçe geline

Show TV'nin fenomen yarışma programı Aslı Hünel ile Gelin Evi, yeni bir heyecanla haftaya başlıyor. Program, birbirinden renkli ve iddialı beş yeni gelinle izleyicilerin karşısına çıkacak. Her hafta olduğu gibi bu hafta da gelinler, yetenekleri ve evlilik serüvenleriyle ekrana taşınacak. Programın sunucusu Aslı Hünel'in liderliğinde, izleyiciler yine unutulmaz anlar yaşamaya hazırlanıyor

Haber Giriş Tarihi: 15.04.2024 17:20
Haber Güncellenme Tarihi: 15.04.2024 17:20
Kaynak: HABER MERKEZİ
Gelin evi 5 yeni gelin ile haftaya başladı: Gelin Evi'nde ilk ziyaret Tuğçe geline

Show TV'nin sevilen yarışma programı Gelin Evi, bu hafta yine izleyicileri ekran başına kilitlemeye hazırlanıyor. Yeni bölümde, 29 yaşında ve 4 yıllık evlilik tecrübesine sahip Tuğçe Diner'in evine konuk olacak. Rakipleri, Tuğçe Gelin'in el emeği çeyizinden ev dekorasyonuna kadar pek çok farklı alanda değerlendirmeler yapacak. Hafta boyunca ev sahibi gelinler, eğlenceli karşılamalar ve özel sunumlarla izleyicilere keyifli anlar yaşatacak.

Show TV'nin sevilen yarışma programı Aslı Hünel ile Gelin Evi , yeni bölümüyle 15 Nisan Pazartesi günü saat 12.30’da izleyicilerle buluşmaya hazırlanıyor. Haftanın sonunda birinci olan gelin, 50 Bin TL büyük ödülün sahibi olacak! Ayrıca her gün ev sahibi gelin ile eşi arasında yapılan ilişki testini kazanan gelinlere altın, 5 gelinin hafta boyunca ev hanımlığını konuşturduğu beceri oyununu kazananlara ise sürpriz hediyeler verilecek. Heyecan dolu yarışma, izleyicileri ekrana kilitleyecek anlar vaat ediyor.

Gelin Evi yeni haftanın ilk gün yarışmacısı Tuğçe Diner

Aslı Hünel ile Gelin Evi"nin yeni bölümünde, 29 yaşında ve 4 yıllık evli olan Tuğçe Diner'in evine konuk olunacak. Rakipleri, Tuğçe Gelin'in el emeği çeyizinden ev dekorasyonuna kadar pek çok farklı alanda değerlendirmeler yapacaklar. Hafta boyunca ev sahibi gelinler, eğlenceli karşılamalar ve özel sunumlarla izleyicilere keyifli anlar yaşatacak.

Kaynak: HABER MERKEZİ

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.