TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Gazeteci Cüneyt Özdemir kimdir, kaç yaşında? Cüneyt Özdemir nerede program yapıyor?

Cüneyt Özdemir, uzun yıllardır hazırladığı programlarıyla bilinen ve sıkça yaptığı yorumlarla dikkat çeken bir isimdir. Şu anki faaliyetlerini YouTube kanalında sürdüren Özdemir, izleyici ile ekranlarda buluşarak güncel konuları değerlendiriyor. Peki, Cüneyt Özdemir kimdir kaç yaşında? Cüneyt Özdemir boyu ne?

Haber Giriş Tarihi: 04.01.2024 11:01
Haber Güncellenme Tarihi: 04.01.2024 11:01
Kaynak: HABER MERKEZİ
Gazeteci Cüneyt Özdemir kimdir, kaç yaşında? Cüneyt Özdemir nerede program yapıyor?

Cüneyt Özdemir, Türkiye'nin saygın isimlerinden biri olarak, uzun yıllardır çeşitli alanlarda yaptığı çalışmalarla tanınmaktadır. Özdemir'in sosyal medya platformlarında aktif olarak paylaştığı içeriklerle sıkça gündeme gelmesi, onun hakkında duyulan merakı artırmaktadır. En son programda Cüneyt Özdemir Aleyna Tilki’yi konuk alarak Tilki’nin açıklamaları ile gündeme damga vurdu. Vatandaşlar arama motorlarında Cüneyt Özdemir kimdir, Cüneyt Özdemir boyu ne? Gibi birçok merak ettiği soruyu araştırmaya başladı. İşte Cüneyt Özdemir hakkında merak edilenler…

CÜNEYT ÖZDEMİR KİMDİR?

8 Şubat 1970 tarihinde Ankara'da dünyaya gözlerini açan Cüneyt Özdemir, eğitim hayatına Yükseliş Koleji'nde başladı ve lise eğitimini Ankara Atatürk Lisesi'nde tamamladı. Ankara Üniversitesi İletişim Fakültesi'nin Radyo, Televizyon ve Sinema Bölümü'nden mezun olan Özdemir'in babası Ahmet Özdemir, Kıbrıs Harekâtı gazisidir.

1990 yılından itibaren medya sektöründe çalışmaya başlayan Cüneyt Özdemir, Mehmet Ali Birand'ın 32. Gün haber programında muhabir olarak göreve başladı ve genel yayın yönetmenliği gibi çeşitli görevlerde bulundu. Londra'da British Council bursuyla bir yıl geçiren Özdemir, atv ana haber bülteninde "Cüneyt'in Büyüteci" adlı bölümü hazırladı ve bir süre Siyaset Meydanı programını yönetti.

1996 yılından itibaren uluslararası savaş bölgelerinden haberler getiren Özdemir, 1999'da CNN Türk'ü kuran kadro içerisinde yer aldı ve 2003'te Irak işgalini muhabir olarak izledi.

2000 yılından bu yana, bir dönem Soner Yalçın ile birlikte sunduğu "5N1K" adlı haber programını hazırlayıp sunan Özdemir, birçok ödül kazandı. 2014 yılında Kanal D ana haber bülteninin sunuculuğunu ve genel yayın yönetmenliğini üstlenen Özdemir, 2015'te görevinden ayrıldı. Aynı yıl "Sezen'li Yıllar" adlı konser serisinin yönetmenliğini üstlendi.

2016 yılında 15 Temmuz darbe girişimini konu alan "Bir Millet Direniyor" ve "Suskunluk Dağının Zirvesinde" adlı kitapları yayımlayan Özdemir, aynı yıl CNN Türk kanalının New York temsilciliğini üstlendi.

2017'de Rıza Sarraf davasını takip eden Özdemir, bu kapsamda Türkiye Gazeteciler Cemiyeti'nin "en iyi TV haber programcısı" ödülünü kazandı.

2018'de "Günebakan: Yaz güneşinde kurutulmuş kelimeler" adlı deneme kitabını yayımlayan Özdemir, 2019'da Venezuela'daki iç karışıklığı takip etmek için Karakas'a gitti ve Nicolas Maduro ile mülakat gerçekleştirdi. Bu röportaj, Maduro'nun darbe girişiminden sonra görüştüğü ilk muhabirle yapıldı.

Cüneyt Özdemir, özel hayatında 2011 yılında Zeynep İnanoğlu ile evlendi ve bir çocuk babasıdır. ABD'de yaşadığı dönemlerin ardından günümüzde İstanbul'da yaşamını sürdürmektedir. Ayrıca, YouTube kanalında ve ücretli platform Suppi TV'de dünya gündemini yorumladığı yayınlar yapmaya devam etmektedir.

CÜNEYT ÖZDEMİR NEREDE PROGRAM YAPIYOR?             

Cüneyt Özdemir, dünya gündemini YouTube kanalı ve ücretli platform Suppi TV üzerinden yorumlayarak yayın yapmaya devam ediyor.

CÜNEYT ÖZDEMİR'İN İLK EŞİ KİMDİR?

Cüneyt Özdemir, ilk evliliğini 2006 Nisan ayında reklamcı Ayşe Bali ile yaptı ve bir süre sonra evliliğini sonlandırdı.

Kaynak: HABER MERKEZİ

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.