TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Galatasaraylı futbolcu Derrick Köhn kimdir? Derrick Köhn ne kadar maaş alıyor?

Galatasaray formasını terleten Derrick Köhn hakkında bilgiler merak ediliyor ve arama motorlarında sıklıkla araştırılıyor. Biz de sizin Derrick Köhn hakkında merak edilenleri derledik. Peki Derrick Köhn kimdir ve ne kadar maaş alıyor? İşte detaylar…

Haber Giriş Tarihi: 07.05.2024 12:10
Haber Güncellenme Tarihi: 07.05.2024 12:10
Kaynak: HABER MERKEZİ
Galatasaraylı futbolcu Derrick Köhn kimdir? Derrick Köhn ne kadar maaş alıyor?

Galatasaray’da forma giyen başarılı futbolcu Derrick Köhn hakkında bilgiler merak konusu oldu. Biz de sizin için kendisi hakkında merak edilenleri derledik. Peki Derrick Köhn kimdir ve ne kadar maaş alıyor? Detaylar için haberimize göz atabilirsiniz..

Derrick Köhn kimdir?

Futbol kariyerine Almanya'nın Hamburg eyaletinin takımlarından Bramfelder altyapısında başlayan Derrick Köhn, daha sonra Hamburg'a transfer oldu ve farklı yaş kategorilerinde forma giydi. 2017 yılında, 100 bin euro bonservis bedeliyle Bayern Münih'in ikinci takımı Bayern München II'ye transfer oldu. Burada toplam 78 maçta forma giydi ve 3 gol kaydetti.

2020'de bedelsiz olarak Eerste Divisie takımlarından Willem II'ye transfer olan Derrick Köhn, burada toplam 62 maçta forma giydi ve 1 gol attı.

derrick köhn

2022 yılında, 500 bin euro bonservis bedeliyle 2. Bundesliga takımlarından Hannover 96 ile 3 yıllık sözleşme imzalayan Derrick Köhn, Hannover 96 formasıyla kariyerinin en golcü sezonunu geçirdi. Toplam 53 maçta forma giyerek 8 gol kaydetti.

2024 yılı ara transfer döneminde, 3,35 milyon euro bonservis bedeliyle Süper Lig takımlarından Galatasaray ile 2,5 yıllık bir sözleşme imzaladı. 18 Şubat 2024 tarihinde Ankaragücü deplasmanında ilk maçına çıktı. 8 Mart 2024 tarihinde ise Çaykur Rizespor ile yapılan ve 6-2'lik galibiyetle sonuçlanan maçta, kulüpteki ilk golünü attı.

derrick köhn

Derrick Köhn ne kadar maaş alıyor?

Derrick Köhn yıllık 450 bin euro maaş alıyor.

Kaynak: HABER MERKEZİ

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.