TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Gaddar'ın 16. Bölüm 2. fragmanı yayınlandı: Enver'in kararı dengeleri değiştirecek mi?

Çağatay Ulusoy, Sümeyye Aydoğan, Onur Saylak, Alper Çankaya ve Erdal Özyağcılar'ın başrollerini paylaştığı Gaddar dizisinin 10 Mayıs Cuma akşamı ekrana gelecek olan 16. bölümünden yeni bir fragman yayınlandı. Bu haftaki bölümde Enver, Ekber'in teklifini kabul edecek mi? Detaylar haberde…

Haber Giriş Tarihi: 09.05.2024 11:59
Haber Güncellenme Tarihi: 09.05.2024 11:59
Kaynak: HABER MERKEZİ
Gaddar'ın 16. Bölüm 2. fragmanı yayınlandı: Enver'in kararı dengeleri değiştirecek mi?

Ay Yapım'ın Cuma akşamları NOW'da yayınlanan dizisi Gaddar'ın yeni bölümünden heyecanı giderek artıran bir fragman paylaşıldı. Fragmanda, Enver'in Dağhan'ı kızdırmak için Aydan'a iş bağladığını görüyoruz. Enver'in Ekber'in teklifine nasıl cevap vereceği ise büyük bir merak konusu haline geldi. Peki Gaddar’ın yeni bölümünde neler yaşanacak? İşte detaylar…

gaddar 2

GADDAR’IN YENİ BÖLÜMÜNDE NELER OLACAK?

Gaddar'ın bu Cuma yayınlanacak yeni bölümünden paylaşılan fragmanda; Enver ve Aydan'ın Dağhan'ı sinir etmek için iş birliği yapması dikkat çekiyor. Dağhan'ın Aydan'ı billboardlarda görmesi büyük bir şaşkınlık yaratırken, Ekber'in Müdür'ün kızından haberdar olması ise tüm dengeleri değiştiriyor.

Tanıtımda, Müdür'ün kızıyla yaşadığı çatışma ortasında kalması aksiyonu yükseltirken, Ekber'in Enver'e Müdür ve Kurt'a karşılık Yağmur'la evlenmesine izin vereceğini söylemesi ise yeni bölümde yaşanacak bir diğer heyecan verici gelişme.

gaddar

GADDAR’IN OYUNCULARI

Çağatay Ulusoy, Sümeyye Aydoğan, Onur Saylak, Alper Çankaya ve Erdal Özyağcılar'ın başrollerini paylaştığı Gaddar dizisinin kadrosunda Laçin Ceylan, Neslihan Yeldan, Umutcan Ütebay, Deniz Özerman, Uğur Yıldıran, Aytek Şayan, Itır Esen, Fatih Berk Şahin, Buse Meral gibi önemli isimler bulunuyor. Senaryosunu Hürer Ebeoğlu kaleme alırken, yönetmen koltuğunda ise Sinan Öztürk yer alıyor.

Kaynak: HABER MERKEZİ

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.