TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Gaddar 29 Mart Cuma neler olacak, Ekber ölecek mi?

Heyecanla beklenen Gaddar dizisi, cuma akşamlarına damga vurmaya devam ediyor. Başrollerini Çağatay Ulusoy, Sümeyye Aydoğan ve Onur Saylak'ın üstlendiği dizi, izleyicileri ekran başına kilitlemeye devam ediyor. Peki Gaddar 29 Mart Cuma neler olacak? İşte detaylar…

Haber Giriş Tarihi: 28.03.2024 15:33
Haber Güncellenme Tarihi: 28.03.2024 15:41
Kaynak: HABER MERKEZİ
Gaddar 29 Mart Cuma neler olacak, Ekber ölecek mi?

NOW ekranlarının Ay Yapım imzalı Gaddar dizisi, izleyicileri Dağhan'ın hayatının beklenmedik bir dönüşüme uğramasının ve gaddara dönüşüm hikayesinin derinliklerine çekiyor. Başrollerini Çağatay Ulusoy, Sümeyye Aydoğan ve Onur Saylak'ın üstlendiği dizi, seyircilere unutulmaz bir hikaye sunuyor. Dağhan'ın karakterinde yaşanan bu dönüşüm, izleyicilere karakterin iç dünyasına ve yaşadığı zorluklara derinlemesine bir bakış açısı sunuyor. Gaddar, sıradan bir hayatın, beklenmedik olaylarla nasıl altüst olabileceğini ve insanı nasıl farklı bir yola sürükleyebileceğini anlatıyor. Dizi, sürükleyici hikayesi ve etkileyici performanslarıyla izleyicileri ekran başına kilitlemeye devam ediyor. Peki Gaddar 29 Mart Cuma neler olacak? Detaylar haberimizin devamında...

Gaddar 29 Mart Cuma neler olacak? 

Yağmur, anlık bir öfkeyle Ekber'e ateş ettiğinde olaylar karmaşık bir hal alır. Bu hatası sonucunda Enver ile arasında bir sürtüşme yaşanır. Dağhan, Gürkan’ın onun hatasını yakalamasıyla ve Ali’nin şikâyeti üzerine karakola alınır. Büyük bir kalabalık, Dağhan’ı suçsuzluğunu kanıtlamak için karakolun önünde bir araya gelir ve ona destek olur.

Ekber, güvenini yeniden kazanmak için Kurt’a son bir şans verir ancak bu şans, Kurt için zorlu bir sınav haline gelir. Ekber, Dağhan ve Enver’e daha büyük bir darbe vurabilmek için acımasızlığı ile ünlenmiş Zakkum Kardeşleri'ni onların karşısına çıkarmayı planlar. Enver, Zakkum Kardeşlerin piyasaya çıkmasıyla tüm iş yollarını kaybetme tehlikesiyle karşı karşıya kalır. Dağhan da Cezmi Zakkum’un zarar verdiği bir kadını kurtarmak isterken kardeşlerin hedefi haline gelir.

Enver ve Dağhan, birlik olarak bu kardeşlere karşı koymak için çareler ararken, Dağhan bu sefer farklı bir yaklaşım benimsemeye karar verir. Ancak bu karar, onu dönülemez bir hataya sürükler. Olaylar sırasında yaralanan Dağhan için Aydan ve Leylâ seferber olur.

Ekber, Oya’nın rest çekmesinden çok etkilenir ve onunla görüşmek için ısrar eder. Ancak Oya, kızının başına gelenlerden sonra Ekber’le ilişkisine set koymaya kararlıdır.

Gaddar 10. bölümde ne oldu?

Dağhan, Aydan'ı kurtarabilmek için Ekber'i serbest bırakmak zorunda kalır ve ondan haber beklemeye başlar.

Bu arada, Müdür ve Kurt son kurşunlarını boşa harcamışlardır ve artık Ekber, Kurt'u ihanetle suçlamaktadır.

Ekber, adamlarını Kurt'un izini sürmek için gönderir.

Kaynak: HABER MERKEZİ

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.