TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Gaddar 15. bölüm fragmanı yayınlandı! Dağhan ile Aydan evleniyor, Gaddar yeni bölümde izleyiciyi neler bekliyor?

Cuma akşamı izleyicileriyle buluşacak olan Gaddar'ın 15. bölümünden heyecan verici bir fragman daha paylaşıldı. Çağatay Ulusoy, Sümeyye Aydoğan ve Onur Saylak'ın başrollerini üstlendiği dizi, yeni bölümünde izleyicilere sürpriz dolu anlar yaşatacak. Peki Gaddar yeni bölümde izleyiciyi neler bekliyor? İşte detaylar…

Haber Giriş Tarihi: 02.05.2024 09:59
Haber Güncellenme Tarihi: 02.05.2024 09:59
Kaynak: HABER MERKEZİ
Gaddar 15. bölüm fragmanı yayınlandı! Dağhan ile Aydan evleniyor, Gaddar yeni bölümde izleyiciyi neler bekliyor?

Ay Yapım'ın NOW platformunda yayınlanan başarılı dizisi Gaddar, 3 Mayıs Cuma günü izleyicileriyle buluşmaya hazırlanıyor. Hürer Ebeoğlu'nun kaleme aldığı senaryosuyla dikkat çeken dizi, Sinan Öztürk'ün yönetmenliğinde izleyicilerle buluşuyor. Gaddar'ın heyecanla beklenen 15. bölümü için 2. fragman da yayınlandı. Fragmanda, Dağhan karakterini canlandıran Çağatay Ulusoy'un Aydan'a evlilik teklif ettiği anlar dikkat çekerken, Ekber'in sözleri ise heyecanı daha da artırıyor. Peki Gaddar yeni bölümde izleyiciyi neler bekliyor? Detaylar haberimizde…

GADDDAR SON BÖLÜMDE İZLEYİCİYİ NELER BEKLİYOR?

Gaddar'ın yeni bölüm fragmanı, izleyicilere heyecan dolu anlar vaat ediyor. Çağatay Ulusoy, Sümeyye Aydoğan, Onur Saylak, Alper Çankaya ve Erdal Özyağcılar'ın başrollerini paylaştığı dizinin fragmanında, Dağhan'ın Aydan'a romantik bir şekilde diz çökerek evlilik teklif ettiği sahne dikkat çekiyor. İkilinin eğlenceli ve mutlu anları izleyicileri ekranlara kilitlemeye yetiyor. Ancak fragmanın finalinde, Ekber'in Dağhan'dan yardım edeceği kızlara karşılık olarak Kurt'u vurmasını istemesi, yeni bölümün merakını artırıyor. İzleyiciler, yeni bölümde nelerin yaşanacağını merakla bekliyor.

GADDAR SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Korkut Kalender’in ölümü, Dağhan’ı daha da kontrolden çıkarır. Delirmiş bir halde, saldıracak bir hedef ararken, Dağhan’ın Korkut için başka bir planı vardır. Ancak Dağhan’ın planı ters teper ve Korkut, elinden kaçar. Korkut, Dağhan’a zarar verebilmenin daha kesin bir yolunu arar ve aklına Aydan gelir.

Aydan ve Oya Ekber’in evinde güvende olduklarını düşünürler, ancak aslında daha büyük bir tehlike altındadırlar. Ekber, Oya’nın onu kullanmaya çalıştığı şüphesiyle kendini kaybeder ve ona bir bedel ödetmek ister.

Dağhan, Korkut’u elinden kaçırınca ailesinin ve Aydan’ın güvenliğinden emin olmak için onlardan haber almaya çalışır, ancak Aydan’a bir türlü ulaşamaz. Bu konuda Gürkan’dan yardım alır. Korkut, kurduğu pusuda Dağhan’ı ele geçirmeyi başarır. Amacı, iki aşığı bir araya getirip acı çektirmektir.

Müdür, Kurt ve Enver, birlik olarak onları kurtarmak için uğraşırlar. Bu sırada Ekber’in engeline takılırlar. Dağhan, Korkut’un elinde çeşitli işkencelere direnirken, onlar pes etmeden Dağhan’ı aramaya devam ederler.

Aile, Davut’un ölümünü henüz atlatamamıştır ve bu haberle tekrar sarsılır. Fatma, oğlunun güvende olması için Enver’den Dağhan’a yardım etmesini ister.

Bu sırada Korkut, Leylâ’nın ihanetiyle ilgili ona hesap sormaya karar verir, ama yine de onu incitmekten çekinir.

Korkut, olaylardan sıyrılmak için planlar yaparken, Dağhan bu sefer onu öldürmeye kararlıdır.

Kaynak: HABER MERKEZİ

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.