TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Esra Erol'da şok eden iddia: İsmini vermek istemeyen izleyici programı birbirine kattı

ATV'nin izleyicileri tarafından ilgiyle takip edilen Esra Erol'da programında bugün şaşırtıcı bir olay yaşandı. Sunuculuğunu Esra Erol'un üstlendiği programda Ali Uçar, eşi Tuğçe Uçar'ın evden kaçtığını belirterek yardım çağrısında bulundu. Program ekibi, Tuğçe Uçar'ı bulup canlı yayına çıkararak olayın detaylarını öğrenmeye çalıştı. Ancak, günün en dikkat çeken anları, programa katılan ve ismini açıklamayan bir kişinin Ali Uçar hakkında ortaya attığı şaşırtıcı iddialar oldu. İşte Esra Erol'da programı birbirine katan o iddialar...

Haber Giriş Tarihi: 17.04.2024 09:52
Haber Güncellenme Tarihi: 17.04.2024 10:31
Kaynak: HABER MERKEZİ
Esra Erol'da şok eden iddia: İsmini vermek istemeyen izleyici programı birbirine kattı

Bu hafta Esra Erol'da yaşananlar yine Türkiye'nin gündemine oturdu. ATV'nin izleyicileri tarafından ilgiyle takip edilen programlarından Esra Erol'da, her hafta olduğu gibi bu hafta da izleyicilerin büyük beğenisini kazandı. Programda dün sürpriz dolu anlar yaşandı. Programın sunucusu Esra Erol'un yönettiği yayında, Ali Uçar, eşi Tuğçe Uçar'ın evden kaçtığını duyurarak yardım talebinde bulundu. Tuğçe Uçar programa geldi ve ikili Esra Erol'da yüzleşti. Ancak, programa katılan ve ismini açıklamayan bir kişinin Ali Uçar hakkında ortaya attığı şaşırtıcı iddialar oldu. İşte Esra Erol'da programı birbirine katan o iddialar...

Esra Erol'da Ali Uçar hakkında ortaya atılan iddialar

Her hafta farklı konular ve konuklar ağırlanan programda, Ali Uçar'ın hikayesi bugün de ilgiyle takip edildi.

Programa katılan Ali Uçar, 3 Nisan'da "İşe gidiyorum" diyerek evden ayrılan Tuğçe'yi aramak için ünlü sunucu ve ekibinden yardım istedi.

Esra Erol ve ekibi, Tuğçe Uçar'ı bulup canlı yayına davet etti.

Tuğçe Uçar: Eşim pinti, gelinliğimi bir başkası aldı

Ayrıca Tuğçe Uçar, eşinin pinti olduğunu belirterek kendisine gelinliği bile bir başkasının aldığını ifade etti. Zengin olduğunu iddia eden Ali'nin eve hiçbir eşya almadığını dile getiren Tuğçe Uçar, Ali Bey'in eve çamaşır makinesi, elektrik süpürgesi bile almadığını belirtti.

Tuğçe Uçar, boşanmak istediğini belirtti. Çift, bugün de canlı yayında yüzleşmeye devam etti.

Ancak Ali Uçar, saz çaldığını belirtip bir an için yüzleşmeyi durdurarak eşine kısa bir mola verdi. Bu mola sırasında hem eşine serenat yaptı hem de Esra Erol için bir şarkı söyledi.

İsmini vermek istemeyen izleyici programı birbirine kattı

Canlı yayına katılan ve ismini vermek istemeyen bir kişi, Ali Uçar'ın dilsiz ve sağır babasını dövdüğünü ve sokağa attığını ifade etti.

İsmini vermek istemeyen bir kişi, "İki kardeş babalarını dövüp sokağa attı. Muhtarın yanında kalıyor. Babası özürlü biri. Ben senin yanındayım. Oradaki insanları kandırma. Eşin Pazar yerlerinde o kız dilenci gibiydi" dedi ve stüdyo bir anda sessizliğe büründü.

Elif, "Baban kendini ifade edemiyor. Peki ya baban birini sokakta öldürse ve kaçıp gitse? Ne büyük bir trajedi! Ali, senin vicdanının ne kadar eksik olduğunu fark ettim. Gözlerin sadece para görmüş. Baban kazandığı parayı sana versin, sen ona bakarsın. Hayatı senin gibi sadece para üzerinden değerlendiren birini daha önce görmemiştim" dedi.

Kaynak: HABER MERKEZİ

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.