TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Esra Erol'da skandal iddia: Bebeğimizi satacaklar!

Esra Erol'un programına katılan bir kadın, annesinin bakamadığı bebeğe 2 yıl boyunca baktığını açıkladı. Ancak, 2 yıl sonra aile bebeği geri istediğinde, kadın "Bebeği satacaklar" iddiasıyla Esra Erol'a başvurdu. Yaşanan tartışma, programın canlı yayınında gerçekleşti ve kısa sürede sosyal medyada büyük yankı uyandırdı. Konuyla ilgili detaylar ve tartışmanın ayrıntıları izleyiciler tarafından merakla takip ediliyor.

Haber Giriş Tarihi: 06.05.2024 10:33
Haber Güncellenme Tarihi: 06.05.2024 10:33
Kaynak: HABER MERKEZİ
Esra Erol'da skandal iddia: Bebeğimizi satacaklar!

Televizyon ekranlarını şaşkına çeviren bir olay, Esra Erol'un programında yaşandı. Babasının evinde doğum yapmak zorunda kalan Ceren çocuğuna bakamayınca bebeğe bakmak isteyen başka bir aileye evlatlık verdi. Ancak 2 yıl sonra bebeğin annesi Ceren ve teyzesi İrem bebeği geri aldı.

esra erol

Esra Erol’da çarpıcı iddia: Bebeğimizi satacak!

Esra Erol’a başvuran Sibel Kalaycı, çarpıcı iddialarda bulunarak, "Biyolojik annesi Ceren, büyüttüğümüz bebeğimizi satacak" dedi. Ardından, bebeğin teyzesi İrem programın yayınına bağlandı. İrem Hanım, Ceren'in vasisi olduğunu belirterek, iki kardeş olduklarını ve Ceren'in hamilelik sürecinde yanında olduğunu açıkladı. Ancak, bu sözlere itiraz eden Sibel Kalaycı, canlı yayında kameramanlara "Kamera beni zoomlasın" diyerek, Ceren ve İrem'e seslendi ve el hareketleri yaparak yüksek sesle konuştu. Bu olaylar, programın sunucusu Esra Erol'un da uyarısıyla sakinleşti. Ancak, yaşananlar sosyal medyada hızla yayılarak gündem oldu. Konuyla ilgili detaylar ve tartışmalar izleyiciler tarafından yakından takip ediliyor.

Kaynak: HABER MERKEZİ

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.