TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Esra Erol'da duygu dolu anlar: Şiddete uğradığı için...

Esra Erol’da programında yaşanan dramatik hikayeler izleyicileri her geçen gün ekrana kitlemeye devam ediyor. Dün programda yaşanan bir gelişme herkese duygusal anlar yaşattı. İşte detaylar…

Haber Giriş Tarihi: 09.05.2024 10:43
Haber Güncellenme Tarihi: 09.05.2024 10:43
Kaynak: HABER MERKEZİ
Esra Erol'da duygu dolu anlar: Şiddete uğradığı için...

Yaşamın içinden gerçek dramatik hikayeleri ele alarak izleyicilere duygusal anlar yaşatan Esra Erol’da programında yine çok duygu dolu bir bölüm yaşandı. Bununla beraber programda yaşanan gelişmeler de izleyicileri şaşırttı. Detaylar haberimizde…

Dün "Esra Erol'da" programında, Ali Kemal Taş'ın eşi Gül'ün eski nişanlısı Yüksel Üner'in kaçtığını iddia etmesi stüdyoda gerilimli anlara neden oldu. Yüksel Üner, suçlamaları canlı yayında reddederek masum olduğunu belirtti. Fakat bu tartışma henüz sona ermedi ve Gül Hanım'ın da programa dahil olmasıyla dramatik bir gelişme yaşandı.

esra erol

Gül Hanım, kocasının geçim sıkıntılarıyla mücadele ettiğini ve sürekli olarak maddi zorluklarla karşı karşıya kaldıklarını ifade etti. Ayrıca, ailelerinden aldıkları destekle ayakta kalmaya çalıştıklarını belirtti. Üstelik, Ali Kemal Taş'ın kendisine şiddet uyguladığını ve bu olumsuzluklar yüzünden genç yaşta hayata dair umutlarını yitirdiğini söyledi.

Bu duygusal ve gerilim dolu olaylar, Esra Erol'da programının izleyicileri ekran başına kilitlemesine neden oldu. Program, gerçek yaşamdan gelen dramatik hikayeleri ve insan ilişkilerini ele alarak izleyicilere duygusal ve düşündürücü anlar sunmaya devam ediyor. Olayların ardındaki gerçeklerin açığa çıkarılması ve taraflar arasındaki ilişkilerin nereye varacağı merakla bekleniyor.

Kaynak: HABER MERKEZİ

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.