TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Esra Erol’da canlı yayında tüyler ürperten itiraf! 3 harflilerle evlendim diyen Döndü ilk kez stüdyoda!

ATV'de her hafta içi saat 16.20'de yayınlanan Esra Erol'da, heyecan ve gerilim zirve yapmaya devam ediyor. Programın ele aldığı konular izleyicileri ekrana bağlamaya devam ediyor

Haber Giriş Tarihi: 08.05.2024 09:44
Haber Güncellenme Tarihi: 08.05.2024 09:44
Kaynak: HABER MERKEZİ
Esra Erol’da canlı yayında tüyler ürperten itiraf! 3 harflilerle evlendim diyen Döndü ilk kez stüdyoda!

ATV'nin sevilen ve reyting rekorları kıran programı Esra Erol, 7 Mayıs'ta yine gündemi sarsacak konularla izleyicilerin karşısına çıktı.

Türkiye, Esra Erol'da yayınlanan bu görüntüleri tartışıyor! Döndü, "3 harflilerle evlendim" dedi ve ilk kez stüdyoda konuştu! Gökhan Bey, yaklaşık bir yıldır eşinin ruh sağlığının yerinde olmadığını ve sürekli olarak hocalara götürdüklerini ifade etti. Gökhan Bey'in getirdiği görüntüler, Türkiye'nin gündemine oturdu.

Döndü'nün kayınvalidesi Naciye Hanım, "Döndü ve oğlumun ilk başta evlikleri çok güzeldi. Döndü oğlumla çok mutlulardı. Her istedikleri yere gidip geziyorlardı. Ben Döndü'yü 2023 yılında 2,3 günlüğüne Mersin'e gönderdim. Bu gitti, kız kardeşi, ile oğluma uzaklaştırma açıp ardından boşanma davası açtı. Sonra Şırnak'a gitti. Döndü Şırnak'a gitmeden önce hiçbir şeyleri yoktu. Sonra hasta oldu. Gelinim birden 7 dil konuşmaya başladı. Onu hocalara götürdük. İstifra etti 3 harfliler çıktı ve düzeldi." dedi.

Döndü Hanım, tüm bu görüntülerin bir yıl öncesine ait olduğunu, o sırada ilaç içmiş bir halde olduğunu ve şimdiki durumu ile o zaman ki halinin çok farklı olduğunu belirtti. Ayrıca kendisini mahvedenin kocası ve kayınvalidesi olduğunu ifade etti.

Kaynak: HABER MERKEZİ

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.