TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Esra Erol'da büyük sürpriz: Canlı yayına bağlandı, özür diledi!

ATV'nin sevilen programlarından Esra Erol'da bu hafta da izleyiciler ekran başına kilitlendi. Bugün programda unutulmayacak anlar yaşandı. Stüdyodaki seyircinin sevgilisi, yayını arayıp adeta aşkını haykırdı. Ömer Bey, tüm Türkiye'nin önünde sevgilisi Yasemin Hanım'dan özür diledi ve "Bir hata yaptım ama sizin aracılığınızda bir şans daha istiyorum. Bir daha yapmayacağım" dedi. Peki, Yasemin Hanım Ömer Bey'e ne yanıt verdi? Beklediği şansı verdi mi? İşte milyonların ekrana kilitlendiği o anlar...

Haber Giriş Tarihi: 02.05.2024 11:45
Haber Güncellenme Tarihi: 02.05.2024 11:45
Kaynak: HABER MERKEZİ
Esra Erol'da büyük sürpriz: Canlı yayına bağlandı, özür diledi!

ATV'nin sevilen programlarından Esra Erol'da bugün izleyicileri şaşırtan bir olay yaşandı. Bu hafta ATV'nin sevilen programlarından Esra Erol'da izleyiciler yine ekran başına kilitlendi. Bugün, programda unutulmaz anlar yaşandı. Stüdyodaki bir seyircinin telefonla bağlandığı an, beklenmedik bir aşk itirafına dönüştü. Ömer Bey, canlı yayında sevgilisi Yasemin Hanım'a açılarak tüm Türkiye'nin önünde samimi bir özür diledi. "Bir hata yaptım ama sizin aracılığınızla bir şans daha istiyorum. Bir daha asla yapmayacağım" dedi. Peki, Yasemin Hanım ne yanıt verdi? Beklenen şansı Ömer Bey'e verdi mi? İşte milyonların nefesini tuttuğu o anlar...

esra erol

CANLI YAYINA BAĞLANDI, SEVGİLİSİNDEN ÖZÜR DİLEDİ

ATV'nin sevilen programlarından Esra Erol'da duygusal anlar yaşandı. Programın son bölümünde, Ömer Bey stüdyoda seyirci olan sevgilisinden özür dilemek için canlı yayına bağlandı.  Ömer Bey, sevgilisi Yasemin Hanım'ı çok kırdığını ve üzdüğünü belirterek programına bağlanmak istediğini Esra Erol ekibine iletti. Esra Erol ve ekibi, Ömer Bey'i kırmamak için hemen canlı yayına bağladılar.

Ömer Bey, milyonların önünde sevgilisi Yasemin'e samimi bir şekilde özür diledi. Ancak, duygusal anlar burada bitmedi. Stüdyodaki seyircinin sevgilisi de yayına telefonla bağlanarak aşkını haykırdı, bu da duygusal atmosferi daha da yoğunlaştırdı. Ömer Bey'in içten özrü, izleyicilerin ve stüdyo konuklarının duygularını derinden etkiledi, stüdyoyu sarstı.

esra erol

ÖMER BEY'DEN CANLI YAYINDA DUYGUSAL AÇIKLAMA: YASEMİN AŞKIM, KURBAN OLURUM SANA

Esra Erol programında yaşanan duygusal anların ardından Ömer Bey, samimi bir açıklama yaparak sevgilisi Yasemin'e olan duygularını dile getirdi. Ömer Bey, yaptığı açıklamada, "Ufak bir kırgınlık oldu. Ben onu çok seviyorum. Herkesin içinde sizin aracılığınızla özür diliyorum. Kırdım, incittim. Onu çok seviyorum. Onu çok sevdiğimi herkes bilsin, duysun. Aslında yaptığım kıskançlık onu çok sevdiğimden dolayı. Onun yanında huzurlu ve mutluyum. Sizin aracılığınızla bir şans daha istiyorum. Ben kesinlikle o hatalara düşmeyeceğim. Yasemin aşkım, kurban olurum sana… Kaşına, gözüne kurban olurum." şeklinde konuştu.

Ömer Bey'in duygusal açıklamaları izleyicileri etkilerken, sevgilisi Yasemin'e olan samimiyeti ve sevgisi de programın en dikkat çeken anları arasında yer aldı.

esra erol

YASEMİN HANIM, CANLI YAYINDA ÖZÜR DİLEYEN ÖMER BEYİ REDDETTİ

Esra Erol programında yaşanan duygusal gelişmelerin ardından Yasemin Hanım, Ömer'e olan duygularını ve yaşadığı kırgınlığı açıkladı. Yasemin Hanım, yaptığı açıklamada, "Onun beni sevdiğini bende biliyorum ama affedemiyorum. Daha öncede çok yıkıldım. Aynı yıkıntıları da bir daha yaşamak istemiyorum. Ah Ömer ah… Ne diyeyim ben şimdi. Esra hanım ben zaman diyorum. Ama yine aynı sorunu yaşarsam ben telefonla aramam. Direkt katılırım size." şeklinde konuştu.

Ünlü sunucu Esra Erol ise konuyla ilgili yaptığı açıklamada, "Enteresan bir olay. Bazen kırgınlıklar yerini öfkeye bırakmaz." ifadelerini kullandı. Yasemin Hanım'ın Ömer'e olan tepkisi ve Esra Erol'un yorumu, programın izleyicileri tarafından dikkatle takip edildi.

Kaynak: HABER MERKEZİ

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.