TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Erkam Yıldırım kimdir? Erkam Yıldırım serveti ne kadar?

Geçtiğimiz yıllarda Sedat Peker'in organize suç örgütü lideri olarak anılan son videosu ile Erkam Yıldırım gündeme gelmişti. Vatandaşlar, Erkam Yıldırım kimdir? Erkam Yıldırım serveti ne kadar? gibi merak edilen soruları araştırmaya devam ediyor. İşte detaylar…

Haber Giriş Tarihi: 29.02.2024 11:06
Haber Güncellenme Tarihi: 29.02.2024 11:06
Kaynak: HABER MERKEZİ
Erkam Yıldırım kimdir?  Erkam Yıldırım serveti ne kadar?

Erkam Yıldırım’ın son zamanlarda kim olduğu kullanıcılar tarafından merak ediliyor. Binali Yıldırım’ın oğlu Erkam Yıldırım kimdir? Erkam Yıldırım serveti ne kadar? İşte Erkam Yıldırım hakkında merak edilen tüm detaylar haberimizde…

ERKAM YILDIRIM KİMDİR?

Erkam Yıldırım, Türk iş insanı ve Türkiye Cumhuriyeti'nin eski başbakanı Binali Yıldırım'ın oğludur. Binali ve Semiha Yıldırım'ın oğlu olan Erkam Yıldırım, 2002'de kız kardeşi Bahar Büşra ile birlikte Derin Denizcilik Gemi Taşımacılık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi'ni kurarak gemi alımlarına başlamıştır. İlk gemisini 2003 yılında 445 bin Euro'ya satın alarak İzmir'e bağlı Çeşme'den İtalya'nın Brindisi komününe seferler düzenleyeceğini açıklamıştır. Ağustos 2020'de şirketin filosunu Çin'den bir alıcıya 30 milyon dolar karşılığında satacağı duyurulmuştur.

2016 yılında Singapur'da bir kumarhanede rulet oynarken görüntülenen Erkam Yıldırım, bu durumun medyada yer alması üzerine Binali ve Erkan Yıldırım, Sözcü Gazetesi'ne dava açsa da daha sonra davayı geri çekmiştir. Paradise Papers sızıntısı kapsamında 2017'de Yıldırım'ın kardeşi Bülent Yıldırım ile birlikte Malta'da off-shore şirketlerin hissedarı olduğu ortaya çıkmıştır. Bu iddialar üzerine Binali Yıldırım, şirketleriyle ilgili soruşturma açılmasını talep etmiştir. Cumhuriyet Gazetesi tarafından Paradise Papers'ın yayımlanması sonrasında Binali, Erkam ve Bülent Yıldırım, gazeteye kişilik haklarına saldırı iddiasıyla 500 bin TL'lik tazminat davası açmıştır.

Erkam Yıldırım, Temmuz 2012'de İlknur Sarı ile Haliç Kongre Merkezi'nde düzenlenen basına kapalı bir düğün töreninde evlenmiştir.

ERKAM YILDIRIM SERVETİ NE KADAR?

Erkam Yıldırım servetinin tam olarak ne kadar olduğu bilinmemektedir.

ERKAM YILDIRIM NE İŞ YAPAR?

Erkam Yıldırım, 2002 yılından bu yana deniz ticareti ve gemi taşımacılığı sektöründe faaliyet göstermektedir.

Kaynak: HABER MERKEZİ

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.