TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Dicleli ailesinin karanlık sırları açığa çıkıyor: Aldatmak 66. Bölümde neler olacak?

Televizyon dünyasının sevilen yapımlarından biri olan Aldatmak dizisinin 66. bölüm fragmanı, izleyicilerle buluştu. Vahide Perçin, Ercan Kesal ve Mustafa Uğurlu gibi usta oyuncuların başrollerini üstlendiği dizi, her bölümüyle izleyicilere unutulmaz anlar yaşatıyor. Peki Aldatmak 66. Bölümünde neler olacak?

Haber Giriş Tarihi: 24.04.2024 12:08
Haber Güncellenme Tarihi: 24.04.2024 12:08
Kaynak: HABER MERKEZİ
Dicleli ailesinin karanlık sırları açığa çıkıyor: Aldatmak 66. Bölümde neler olacak?

Atv’nin sevilen dizisi Aldatmak’ın sn bölümünde hayatını tekrar gözden geçiren Kahraman, Mualla'yla sert bir yüzleşme yaşamıştı. Mualla geçmişte yaşadığı acıları ortaya dökerken Kahraman, Dicleli aşiretini etkileyecek bir hamle yapmaya hazırlanıyordu. Ailesi hakkındaki gerçekler ortaya çıkınca elindekileri kaybetmeye başlayan Dündar, büyük bir darbe almıştı. Güzide, oğlunun zor zamanında yanında durmuştu. Beraber Eşmeli'ye yaptıkları bir ziyaret, Güzide'nin büyük bir keşifte bulunmasına yol açacaktır. Yeşim'in şartları karşısında çaresiz kalan Azra, çözümü Tarık'ta bulmuştu. Tarık'ın eline geçen kozun herkesin hayatını derinden etkilemesi bekleniyor. Peki Aldatmak 66. Bölümde neler olacak? İşte detaylar…

aldatmak

ALDATMAK 66. BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Kadriye, oğlu için verdiği mücadelede giderek daha da güçlenirken, beklenmedik bir yüzleşmeyle karşı karşıya kalır: Mualla ile sarsıcı bir yüzleşme. Annesini aşiretten saklamak istemeyen Kahraman'ın cesur hamlesi, Dicleli ailesinde dengeleri altüst edecek cinstendir.

Sezai, kızının işlediği suçları affetmekte zorlanırken, beklenmedik bir itiraf karşısında büyük bir şaşkınlık yaşar. Bu itiraf, sadece Sezai'nin değil, Oltan'ın da hayatını alt üst edecektir.

Tolga, içindeki vicdan savaşıyla mücadele ederken, aşkı Selin için elinden geleni yapmaktadır. Ancak, Selin'in gerçek duyguları hakkında habersizdir ve bu durum onu daha da zorlar.

Güzide, Dündar'ın öz annesi olup olmadığını tekrar sorgular ve yeni bilgiler ışığında gerçeğin peşine düşer. Dündar'la yakınlaşan Yeşim ise, müşterilerle yaşadığı kötü deneyimlerin ardındaki gerçekleri keşfeder. Ancak, Ümit'in kıskançlığı, Yeşim için korkunç sonuçlar doğuracaktır.

Dicleli ailesinin kararan geçmişi, her bir karakterin kendi içindeki savaşlarını ve sırlarını açığa çıkarırken, yeni bölümde gerilim ve sürprizlerle dolu anlar yaşanacak.

Kaynak: HABER MERKEZİ

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.